Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΤΥΝΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ!




Αυτά να τα βλέπουν τα πρόβατα που ρίχνουν τα ευρώ τους ΣΤΑ ΠΑΓΚΆΡΙΑ η εκκλησία έχει λεφτά μόνο για Εβραιοχριστιανικές φιέστες!!Οι Ρωμιοι τιμούν τους "Άγιους" δολοφόνους τους!!Για
όσους δεν γνωρίζουν το εγκληματικό δίδυμο Κωναταντινος-Ελενη έσφαξαν τον γιο του πρώτου και την γυναίκα του και όπως λέγεται είχαν σεξουαλικές σχέσεις!!Και βέβαια το συγκεκριμένο λείψανο δεν εχει αποδειχτεί οτι ανήκει στην δολοφόνο Ελένη!!

Image result for Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΝΤΥΝΕΙ» ΤΟ ΣΚΗΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ
Η Εκκλησία της Ελλάδος επιμελήθηκε το σχεδιασμό και κάλυψε τη δαπάνη του επιβλητικού πορφυρού βυζαντινού ενδύματος ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ το οποίο προσφέρθηκε στο σκήνωμα, ειδικά για τη μεταφορά του στην Αθήνα. Σημειώνεται ότι το αρχικό ένδυμα της Αγίας Ελένης είναι στα χρώματα της ώχρας και είναι βενετσιάνικο.
Η Αποστολική Διακονία έχει ήδη αποστείλει προσκλήσεις για την υποδοχή του σκηνώματος στους Προέδρους της Δημοκρατίας και στους Πρωθυπουργούς όλων των Ευρωπαϊκών Χωρών, σε μέλη του Ευρωκοινοβουλίου, στους δημάρχους των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης καθώς και στους βασιλικούς οίκους.
Στην επίσημη τελετή υποδοχής της Ιερού Σκηνώματος, το οποίο θα μεταφερθεί με ειδική πτήση από τη Βενετία, θα είναι παρών ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.Είναι δυνατόν να απουσιάσει ο Αρχιεπίσκοπος της Ρωμιοσύνης Παυλοπουλος από την Εβραιοχριστιανική φιέστα??

1 σχόλιο:

  1. Και μια που θα είσαι εκεί Παυλόπουλε, μην ξεχάσεις να προσκυνήσεις και το πετσάκι της περιτομής του χριστού που το έδωσε τον 19ο αιώνα σαν δαχτυλίδι αρραβώνα σε μια θεοσκουσμένη, την Αικατερίνη της Σιένας, να τρέξεις εκεί και εσύ όπως όλοι οι εβραιοπροσκυνημένοι να το ασπαστείς!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html