Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Στρατόπεδο Παύλου Μελά: Έξω ο κόσμος χτυπιόταν με τα ΜΑΤ και μέσα έκαναν φιέστα!Κάτι από το παλιό σάπιο ΠΑΣΟΚ μάς θύμισε η σημερινή “ιστορία” στο στρατόπεδο του Παύλου Μελά. Εκεί όπου οι ΣΥΡΙΖΑίοι πανηγύριζαν, λες και πήραν το… πρωτάθλημα, είχαν
ετοιμάσει φιέστα με μπουφέζες και ποτά, ενώ έξω ο κόσμος διαμαρτύρονταν για τα σκληρά μέτρα και τα μνημόνια.

Χαμόγελα μέσα από τον φτάχτη και φωνές απ’ έξω. Αυτό είδαμε και αυτό σας μεταφέρουμε. Χωρίς μοντάζ.

Μάλιστα, υπήρχε και face control από την αστυνομία σε όποιον ήθελε να μπει μέσα στους χώρους του πρώην στρατοπέδου.

Περίμεναν όλοι την έλευση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, μαζί με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο. Μέσα από τα κάγκελα και σε ένα παλιό κτίριο του στρατοπέδου στήθηκε η φιέστα. Καρεκλάκια για να κάθονται οι “επίσημοι” και να μη βρέχονται από τη βροχή, το κέιτερινγκ με τραπέζι για κεράσματα και ποτά και έξω ο κόσμος διαδήλωνε κάτω από βροχή και υπό το βλέμμα ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Έπεσαν και πολλά σπρωξίματα με την αστυνομία, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα με εκτενές ρεπορτάζ με πολλά βίντεο…

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του κόμματος από Θεσσαλονίκη, οι οποίοι πριν από δύο χρόνια μάχονταν έξω από τα κάγκελα, για να μην παραχωρηθεί το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά. Διορισμένοι και… παρατρεχάμενοι σε κρατικές υπηρεσίες μαζί με στελέχη και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που και αυτοί βρίσκονταν πριν από δύο χρόνια στους δρόμους, όταν ήταν αντιπολίτευση, βρέθηκαν μέσα στην αίθουσα της φιέστας.
Λες και απ’ έξω δεν συνέβαινε κάτι. Λες και απ’ έξω ο κόσμος που διαδήλωνε δεν υπήρχε…

Ή μάλλον υπήρχε, αλλά δεν τους “έπιανε” το γεγονός…
Και πως να τους νοιάζει, όταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στα μάτια μας, έκανε πλάκα με τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να απωθήσουν τους διαδηλωτές μπροστά από την είσοδο του στρατοπέδου.
“Κάνετε προπόνηση τα ΜΑΤ;” είπε με σαρκαστικό ύφος…
Τα σχόλια είναι περιττά…
Όταν ήρθε ο πρωθυπουργός, τα χαμόγελα ξεχείλιζαν…
newreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html