Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΝΕΟΤΕΡΑ!! ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΌ ΣΤΟ ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΦΙΛΩΝ !



Με πολλά ερωτηματικά συνεχίζονται οι έρευνες για το απίστευτο θανατηφόρο συμβάν που εξελίχθηκε χθές στο Πρασονήσι.

Ποιο συγκεκριμένα  το συμβάν έλαβε τόπο κατα  τις 22:00  όταν
τρεις φίλοι γυρνούσαν απο το ψάρεμα που πήγαν ποιο νωρίς με καλαμίδι .
Οταν όμως για άγνωστο λόγο η βάρκα εμπάιζε νερά, "μπορεί απο παλαιότερο χτύπημα" , επικοινώνησαν δια τηλεφώνου με γνωστό τους και του ζήτησαν βοήθεια, άδικα όμως γιατί το βαρκάκι μάλλον βούλιαξε γρήγορα, και έτσι βρέθηκαν σε ταρακουνημένη θάλασσα 4 μποφόρ, σε σημείο που υπάρχουν πανίσχυρα ρεύματα που ενώνουν δυο πελάγιοι, [οι βουτηχτές ξέρουν καλά την περιοχή] τόση ατυχία, και τόσες συγκυρίες πλαισίωσαν το τελικό μοιραίο με το   πνιγμό των  τριών φίλων.
Αμέσως ο γνωστός  ειδοποίησε τους συγγενείς και αυτοί με την σειρά τους  το λιμεναρχείο που αμέσως σήμανε συναγερμό.
Μετά  ελικόπτερο σούπερ  πούμα της πολεμικής αεροπορίας αναζήτησε τους αγνοούμενους μάταια, διότι σήμερα το πρωί εντοπίστηκαν στα βράχια της γύρο περιοχής πνιγμένοι ,,,,

Το ερωτημα που γενάτε είναι πώς μπόρεσε να συμβεί αυτό το ύποπτο βούλιαγμα της βάρκας ,όπως επιπλέον υπο ποιές συνθήκες χάθηκαν αυτοί οι άνθρωποι; με 4 μποφόρ δεν βουλιάζουν οι βάρκες.

Ζητούμε συγνώμη απο τους αναγνώστες μας λόγο λανθασμένων στοιχείων που δώσαμε,,, γιατί αυτήν την πληροφόρηση είχαμε.
Λυπούμαστε για αυτό. 
Τα ονόματα των αδικοχαμένων εχουν ως εξής: Παναγιώτης Παναγιωτάκης ιδιοκτήτης ξενοδοχείου Πανόραμα, ο Στέφανος Στεφανάκης κάτοικος Ρόδου, και ο Ευστάθιος Καραγιάννης κάτοικος νότιας Ρόδου.
Νέες πληροφορίες απο άνθρωπο που παρακολουθούσε τις έρευνες αναφέρουν ότι η βάρκα βρέθηκε χτυπημένη και οι τρεις ήταν με στολές καταδύσεων, τις φορούσαν  μάλλον για το κρύο, οχι οτι ψάρεψαν.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο ένας από αυτούς δεν ήξερε μπάνιο, και οτι πνίγηκαν σε δυο μέτρα νερό Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους τους.

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ 3 ΖΩΕΣ ΤΟΣΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html