Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Προσοχή στον Καμμένο!



του Αναγνώστη ΛασκαράτουΟ Παλαιοημερολογίτης υπουργός Στρατού,περιμένει την εντολή του κρατικού Αρχιεπισκόπου των Νεοημερολογιτών, ο οποίος έχει ήδη απολύσει τον τ.Υπουργό Παιδείας, για να ρίξει την κυβέρνηση, αλλά αυτό δεν εγείρει θέμα για τον πρωθυπουργό του, που έχει
γαντζωθεί στην πρωθυπουργική καρέκλα. Στο μεταξύ έχει δηλώσει πως εξομολογείται (Βλ. «Αντιδράσεις για την επίσκεψη Καμμένου σε σχισματικούς στον Άγιον Όρος»), στη  Μονή ενός καταδικασμένου σε 20ετή φυλάκιση ηγούμενου, φτάνοντας στο σημείο να την επισκέπτεται κρυφά και παράνομα, προκειμένου να αγρεύσει τις πρωτόγονες παλαιοημερολογίτικες ψήφους, από τον ίδιο λάκκο με τα θολά νερά από όπου μαστεύει και η Χ.Α. Συμβαίνει ο εν λόγω πνευματικός πατέρας του Υπουργού,  όσιος Μεθόδιος, να απειλεί τους Εβραίους με «νέο Χίτλερ» και να μιλάει στην Αθήνα στα Προπύλαια μπροστά σε κοινό φανατικών, που περιλαμβάνει και ευσεβείς Χρυσαυγίτες βουλευτές (Βλ. «Χιτλερικοί αντισημίτες παπάδες»), που συναγωνίζονται σε ψηφοθηρία τον Καμμένο. Με αυτόν τον υπουργό στο κρίσιμο πόστο των Ενόπλων Δυνάμεων, σε μια τόσο επικίνδυνη χρονική συγκυρία, ο Άρχων (Μέγας Μνημονιοσχίστης) του πατριαρχείου Ιεροσολύμων Τσίπρας, υλοποίησε τη μόνη προεκλογική υπόσχεση που τήρησε, πως θα συνεργαστεί και με τον Διάβολο.
Η λυκοφιλία του ανεύθυνου αιώνιου έφηβου Αλέξη με τον Πάνο ή Μπούλη ή Ψεκασμένο, είχε δοκιμαστεί με αφορμή τις προπέρσινες αστρονομικές στρατιωτικές δαπάνες που ανακοίνωσε αυθαίρετα, όπως πάντα, ο υπουργός. Όταν μπαίνει στη μέση το χρήμα, χαλάνε φιλίες: «Καμμένος σε Τσίπρα: Εμείς τελειώσαμε» (11.7.2015 / ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ WEB). «Σοβαρό επεισόδιο έγινε στη Βουλή χθες το βράδυ ανάμεσα στον Καμμένο και τον Τσίπρα με αφορμή τα εξοπλιστικά….». Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν γιατί ο πρωθυπουργός είναι σεσημασμένος θρασύδειλος με επαγγελματική εξάρτηση από την καρέκλα. Η οικοδομή περνάει τεράστια κρίση κι αν φύγει από την πολιτική, θα περάσει στην ανεργία.  Άλλωστε είχε γίνει από παλιότερα φανερό πως για την κυβέρνηση Τσίπρα: «Λεφτά υπάρχουν: Απευθείας ανάθεση 500 εκατ. δολαρίων για πολεμικά» (4 Απρ 2015) κι έτσι ο καυγάς έληξε εκεί, τα εξοπλιστικά τα πλήρωσαν τα Νοσοκομεία και τα Σχολεία.
Τώρα ο υπουργός ανακοινώνει εξοπλιστικές δαπάνες που θα φτάσουν τα δύο δις, δίνοντας την ευκαιρία στον απολυμένο υπουργό Φίλη, που ανακάλυψε πρόσφατα πως συγκυβερνούσε με την Ακροδεξιά, να εκδικείται με ερώτηση που δεν καταθέτει στη Βουλή, αλλά διοχετεύει απειλητικά το περιεχόμενό της (O tempora o mores!). Για να δικαιολογήσει ο παλιός γαμπρός της «ΦΑΓΕ» αυτό το τεράστιο ύψος εξόδων, που σύμφωνα με τη λογική Τσίπρα οφείλουν να πληρώσουν οι Ευρωπαίοι συνταξιούχοι, οργανώνει ψυχροπολεμικές εκστρατείες των ΣΥΡΙΖΕΛ στα νησιά των ανατολικών συνόρων, μαζί με υπόδικους της «σποράς των νικημένων του ‘45» και αυτή η ανίερη συστράτευση με τον Χ.Παππά, προσκυνητή του τάφου του Μουσολίνι και θαυμαστή του χιτλερικού παιδεραστή Στράιχερ, που θυμίζει  «εθνικού περιεχομένου» εξορμήσεις των «Αλκίμων» της Χούντας,  αποδίδεται σε «εθνικούς λόγους», κάτω από το μανδύα του κανονισμού και των επιτροπών της Βουλής (Η Χ.Α. δηλαδή αναβαθμίζεται σε κανονικό κόμμα!), με πρώτη διδάξασα το σπορ αυτό, την αείμνηστη Κωνσταντοπούλου. Λίγο μετά ο πολλαπλά σεσημασμένος συνήγορος της Χ.Α. Βούτσης (πατήρ) θα παρακολουθήσει παραδίπλα στον Χ.Παππά, την παρέλαση στα Γιάννενα, με ενδιάμεσο παρατεταγμένο επίσημο μεταξύ τους τον Δεσπότη της τοπικής ζάπλουτης και ληστρικής Μητρόπολης. Τα Γιάννενα δεν είναι Πάτρα, δεν έχουν δήμαρχο τον Πελετίδη. Παράλληλα ο Καμμένος συναγωνίζεται σε πεζοδρομιακούς «τσαμπουκάδες» με τους Τούρκους ομοίους του, οι οποίοι τον λοιδωρούν και τον προειδοποιούν, ετοιμάζοντας πιθανότατα κάτι πολύ κακό για την Ελλάδα, που αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει ούτε ο Κλίντον ούτε ο Ομπάμα, για να το αποτρέψουν. Θα υπάρχει ο Τράμπ και ούτε ο δηλωμένος θαυμασμός του Καμμένου, ούτε οι υποβόσκουσες ελπίδες των Τσίπρα και Λαφαζάνη στο πρόσωπό του, θα είναι αρκετές για να τον κάνουν να προδώσει τους ομοϊδεάτες του, τους Πούτιν και Ερντογάν, που ο καθένας για τους δικούς του λόγους επενδύουν σε τέτοια επεισόδια στο εσωτερικό του ΝΑΤΟ: «Πρόκληση Τσαβούσογλου: Να μαζέψει το μυαλό στο κεφάλι του ο ο Καμμένος»…. Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι «ο συνέταιρος της κυβέρνησης Τσίπρα, που είναι ο ηγέτης της ακροδεξιάς, είναι ταυτόχρονα και Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας. Αυτός ο Υπουργός προκαλεί συνεχώς. ….προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρξει επεισόδιο, λόγω αυτής της “προκλητικής” συμπεριφοράς και όπως λέει «αν, ο Αλλάχ φυλάξοι, γίνει ένα δυστύχημα ανεπιθύμητο αποκατάσταση δεν υπάρχει»…» (02.02.2017).
Ο Καμμένος κάνει ότι μπορεί, λες και θέλει να δημιουργήσει πολεμικό κλίμα που να δικαιολογεί τους υπερεξοπλισμούς, παίζοντας με τη φωτιά. Η συμπεριφορά του δείχνει πως ούτε αυτός ούτε ο πρωθυπουργός του, με τον οποίο μασκαρεύονται μαζί σε στρατιωτάκια, αντιλαμβάνονται πως ανοίγουν την πόρτα της Κόλασης. Προχτές, με αφορμή αναφορά του στη Βουλή για κίνδυνο να υπάρξει, στις αρχές του καλοκαιριού, θερμό επεισόδιο με την Τουρκία στην Κύπρο, η κα Μπακογιάννη κάλεσε τον κ.Τσίπρα «Να μαζέψει τον Π. Καμμένο ή αν δεν μπορεί, τότε να τον αποπέμψει από το υπουργείο».

Η συνεργασία της τυχοδιωκτικής και παρδαλής Αριστεράς με την Ακροδεξιά, ήταν ένα παρανοϊκό πολιτικό ανοσιούργημα, που σχεδιάστηκε από τους Καραμανλή και Τσίπρα. Ο Καμμένος ποτέ δεν έπαψε να στηρίζει τον πρώτο («Ο Καμμένος υμνεί Χριστόδουλο, Καραμανλή και Τραμπ») και το τερατούργημα στηρίχτηκε πρόθυμα από όλες τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛΑΕ. Άλλωστε οι ΑΝΕΞΕΛ και ο ηγετικός πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ και των Λαφαζανικών, συνδέονταν με περισσότερα πράγματα από μια νεφελώδη «αντιμνημονιακότητα». Εκτός από την κοινή πολιτική φιλία προς τους αντιδυτικούς Ορθόδοξους Σέρβους φασίστες, δήμιους ανήλικων αγοριών, τώρα τους ενώνει και η επένδυση ελπίδων στην προσδοκώμενη διαλυτική πολιτική Τραμπ («Θαυμάσιο το Brexit», «παρωχημένο το ΝΑΤΟ», ιδεολογικές συγγένειες με Πούτιν, κλπ). Επίσης κατά περίπτωση, τους συνδέουν οι κοινές συμπάθειες προς την αντιμνημονιακή Χ.Α. και τους ακροδεξιούς Ρώσους ολιγάρχες και θεωρητικούς του ευρασιατικού Ναζισμού, η στρατικοποίηση της κοινωνίας (μιλιταριστικές μαθητικές παρελάσεις, παράτες στο  Πεντάγωνο, Δοξολογίες στις εθνικές επετείους), η αναγνώριση του πολιτικού ρόλου της Ορθοδοξίας, το αντιοικολογικό πρότυπο του Ελληναρά εξολοθρευτή-κυνηγού αθώων ζώων, η υπερίσχυση των ποδοσφαιρικών (ψηφοθηρικών) αντιλήψεών τους (Αγία Σοφία της ΑΕΚ!) έναντι των αόρατων «οικολογικών» τους «αρχών» (αυτές ξεχνιούνται και προκειμένου για τη ρωσική Gazprom), το όραμα της εύκολα χειραγωγούμενης από μια αριστεροακροδεξιά ηγετική κάστα, τριτοκοσμικής φιλορωσικής, πεινασμένης, Ορθόδοξης Ελλάδας της δραχμής, η εμμονή τους για κρατικές μπίζνες με ανατολίτες ολιγάρχες και τυράννους, το μίσος κατά των δυτικών Δημοκρατιών, η ροπή σε προσωπολατρικές δικτατορίες. Για τον αιώνιο φοιτητή του «Μαθηματικού» Λαφαζάνη, μπορούν να βρεθούν και κοινά σημεία με το χρώμα του τριχωτού της κεφαλής των Πολύδωρα-Καρατζαφέρη.

Υπάρχουν άνθρωποι του Τσίπρα και δημοσιογράφοι της «Λαϊκής Ημερήσιας της Αθήνας», όπως ο Θανάσης Καρτερός, που μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα (21.2.2017):
Ο Πάνος κι ο Ινδιάνος…ο Καμμένος είναι σκληρός δεξιός, ή κεντροδεξιός -διαλέγετε και παίρνετε-, καραμανλικός, υπουργός κυβερνήσεων της Ν.Δ., το ξέρουν και οι πρωτοετείς της πολιτικής αντινομίας (sic)…”.  Ο υπουργός του Τσίπρα δεν είναι βεβαίως απλά «σκληρός δεξιός» (διαζευτικά μάλιστα Κεντροδεξιός!!!), όπως δήθεν πιστεύει ο Καρτερός, είναι ολοφάνερα Ακροδεξιός, το κόμμα του οποίου ακόμη και στις ψηφοφορίες για τη δίωξη των Χρυσαυγιτών ακολουθούσε πρακτικές που θα τις ζήλευαν ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο Βούτσης (πατήρ) και η Κωνσταντοπούλου με τον υπερκομματικό  εθνικό μας υπερήρωα και ευσεβή άθεο Γλέζο (π.χ. και εντελώς ενδεικτικά από ένα πολύ μεγάλο και αποκαλυπτικό σύνολο: «Οκτώ βουλευτές των ΑΝΕΛ ψήφισαν «κατά» της άρσης ασυλίας του Κασιδιάρη…»-10 Δεκ 2014).
Παραθέτω τα παρακάτω εκτεταμένα και τεκμηριωμένα ντοκουμέντα του ‘Ιού’ της παλιάς καλής «Ελευθεροτυπίας», που ο Π.Καμμένος δεν τόλμησε να τα αμφισβητήσει και που αφορούν το παρελθόν του δικομανή συγγραφέα (ο Γεωργαλάς είχε κάποιες αντιρρήσεις για την ιδιότητα αυτή) αντιτρομοκρατικών σκουπιδολογημάτων (Ο Α.Παπανδρέου ήταν αρχηγός της 17 Ν!!!) και εκφραστή πολλών ακόμη ακροδεξιών απόψεων  (βλ. «Το δίκιο του Καμμένου», Γ.Παντελάκης, 28.3.2015, και «Πάνος Καμμένος «Τρομοκρατία. Θεωρία και πράξη»». «Το βιβλίο που ανέδειξε τον 25χρονο διοικητή μιας ‘προβληματικής’ υπό αποκρατικοποίηση σε πολιτικό αστέρα της νέας δεξιάς. 586 προχειρογραμμένες σελίδες περί παντός του επιστητού, με αναρίθμητα λάθη και κεντρικό ιστό τη σχέση ΠΑΣΟΚ και 17Ν.   «Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας – β», Ιός-Ελευθεροτυπία, 1/4/2001).
Πατήστε λοιπόν εδώ: http://www.iospress.gr/search.htm, πληκτρολογείστε τη λέξη Καμμένος στο σχετικό πλαίσιο αναζήτησης και θα προκύψουν: «Περίπου 25 αποτελέσματα». Καλή ανάγνωση, ειδικά για τους νεότερους που δεν τα έζησαν και για όσους, όπως ο προπαγανδιστής της «Αυγής» των τραπεζικών διαφημίσεων, πάσχουν από επιλεκτική αμνησία. Ενδεικτικά ένα από αυτά, για τον απηνή διώκτη φουκαράδων Ελληνοαλβανών φαντάρων και αυτόκλητο συνήγορο εθνικιστών Ελλήνων ΟΫΚάδων («..τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ’ αυτούς…»:
«1, 2, 3, πολλά δεκαεξάχρονα (25/1/2009) Η τηλεοπτική «δίκη»……Πρόεδρος του «δικαστηρίου» ήταν ο κ. Πουλαντζάς, …Συνήγοροι των αστυνομικών ήταν ο βουλευτής Π.Καμμένος και ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Αργύρης Παπαργυρόπουλος. … Ο Λ. Κομίνης δίνει το λόγο στον Αλέξη Κούγια που παρεμβαίνει τηλεφωνικά: «Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η πράξη του ξυλοδαρμού κάποιου που έχει συλληφθεί είναι κατακριτέα. Αυτά που είπε ο κ. Καμμένος περί δικαίας αγανάκτησης του αστυνομικού δεν μπορεί να ισχύσουν». Ακολουθεί .. υπενθύμιση από τον Κούγια ότι και ο ίδιος ο Καμμένος είχε καταδικαστεί αμετάκλητα για παράνομη οπλοφορία…».
Κανείς λοιπόν στο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ισχυριστεί πως δεν ήξερε, όπως η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ανακάλυψε ποιος ήταν αυτός που της οργάνωσε τη θριαμβευτική επίσκεψη στο Πεντάγωνο, μετά όμως από την απομάκρυνσή της εκ του Ταμείου (Βλ. «H Κωνσταντοπούλου ‘ανακαλύπτει’ τα μυστικά κονδύλια»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html