Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Αστυνομικοί σε κύκλωμα νομιμοποίησης μεταναστών


ΝΤΡΟΠΕΣ !!!!
Τεράστιο κύκλωμα με μέλη και κρατικούς λειτουργούς, που μέσω εικονικών γάμων νομιμοποιούσε παράτυπους μετανάστες, εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, έπειτα από
ευρεία επιχείρηση που πραγματοποίησε σε συνεργασία με την Κρατική Ασφάλεια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί και εξετάζονται 30 άτομα, ανάμεσά τους δύο αστυνομικοί, συμβολαιογράφοι, υπάλληλοι της Περιφέρειας και αρκετές γυναίκες Ρομά. Το κύκλωμα «ψάρευε» παράτυπους μετανάστες που είχαν βρει καταφύγιο στη χώρα μας και οι οποίοι είχαν βέβαια την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν για την πολυπόθητη πράσινη κάρτα. Τους υπόσχονταν νομιμοποίηση με τον πλέον εύκολο τρόπο, τον λευκό γάμο, και μάλιστα με γυναίκες Ρομά από τους καταυλισμούς της δυτικής Αττικής.
Με το αζημίωτο
Η ταρίφα, σύμφωνα με πληροφορίες, κυμαινόταν από 3.000 έως 5.000 ευρώ. Βέβαια, οι γυναίκες από τους καταυλισμούς που δέχονταν να συνάψουν πολιτικούς γάμους με τους μετανάστες το έκαναν με το αζημίωτο, καθώς κι αυτές έπαιρναν χρήματα για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν.
Στο κύκλωμα φέρεται ότι εμπλέκονται υπάλληλοι της Περιφέρειας αλλά και συμβολαιογράφοι, οι οποίοι πλαστογραφούσαν τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι πολιτικοί γάμοι για να γίνουν κατόπιν οι νομιμοποιήσεις των μεταναστών. Διερευνάται επίσης από την Ασφάλεια και ο ρόλος δικηγόρων που επίσης φέρεται ότι συμμετείχαν στο κύκλωμα.
Από χθες το πρωί δεκάδες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών αλλά και της Κρατικής Ασφάλειας πραγματοποίησαν δεκάδες έρευνες και προσαγωγές ατόμων, κυρίως από περιοχές των δυτικών προαστίων. Επειτα από την πλήρη ολοκλήρωση των ερευνών αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Ασφάλεια Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html