Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Το Δίλοβο σαλιβούρι Γκίνγκο το βότανο που ενεργοποιεί το μυαλό μας
Το Δίλοβο  σαλιβούρι Ginkgo biloba είναι ένα είδος φυτου το οποίο ευδοκιμεί κυρίως στην Κίνα. Τα τελευταία χρόνια έχει συσχετιστεί με σημαντικά για την ανθρώπινη υγεία.Το
εκχύλισμα Ginkgo εμφανίζει αντιοξειδωτική δράση προστατεύοντας τις μεμβράνες των εγκεφαλικών μας κυττάρων απ την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών.

Παράλληλα, επιστημονικά δεδομένα υποστηρίζουν ότι τα βιοενεργά συστατικά του Gingo συμβάλουν στη διαστολή των αγγείων βελτιώνοντας τν αιματική ροή κυρίως στα εγκεφαλικά και στα περιφερικά αγγεία.

Για το λόγο αυτό το εκχύλισμα φύλλων του Ginkgo biloba χρησιμοποιείται σήμερα σε συμπληρώματα διατροφής για την τόνωση της εγκεφαλικής λειτουργίας, υπό την καθοδήγηση του ιατρού, για τυχόν αλληλεπίδραση με κάποια φαρμακευτική αγωγή.Πηγή: http://www.fotovoltos.gr/2017/03/blog-post_94.html#ixzz4aN2SpZ4b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html