Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Αν συμβεί κάτι στο Αιγαίο ή στην Κύπρο (θερμό επεισόδιο), ΠΟΙΟΣ Ελληνισμός στις ΗΠΑ θα αντιδράσει και ΠΩΣ;



''Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν'' (εκτός και αν είναι νεο-'Ελληνες που τρέχουν άσκοπα και άτακτα, μετά τα γεγονότα)

Το ''ΚΑΛΑΜΙ'' είχε θέσει -θεωρητικά- το ερώτημα- πριν 8 μήνες.
Επανέρχεται με το ίδιο ερώτημα, εκτιμώντας ότι δεν είναι και τόσο θεωρητικό, τώρα. Με δεδομένο ότι οι ομογενειακές Οργανώσεις είναι ουσιαστικά νεκρές, οι ψευτο-''λομπίστες'' πολλοί, μικροί και μη υπολογίσιμοι στην Ουάσιγκτον και στην Ομογένεια, η φιλοχρήματη Εκκλησία μας στις ΗΠΑ κατάντησε ασοβάρευτη οικονομική επιχείρηση, η -πολιτική, κομματική- Ελλάδα, η κυβέρνηση και οι διπλωμάτες της στις ΗΠΑ είναι ''γιά τα πανηγύρια αλα Κουίκ'', τότε ΠΟΙΟΙ και ΠΩΣ θα αντιδράσουν και ΠΟΥ; Με... ανακοινώσεις και ''ψηφίσματα'' ομογενειακών Οργανώσεων και των ψευτο''λομπιστών'' στα... ελληνόφωνα ΜΜΕ;'Η μήπως θα περιμένουμε βοήθεια από το... ''εβραϊκό λόμπι'', που ''θα κάνει το κορόϊδο'', επειδή ΜΟΝΟ γιά το συμφέρον του ενδιαφέρεται;
Σημ.: Μία φορά παρασυρθήκαμε, ως Ομογένεια, από την ελληνική κυβέρνηση (και) μέσω των διπλωματών της στις ΗΠΑ (Ιανουάριο 1993, με πρέσβη στην Ουάσιγκτον τον ανεκδιήγητο Λουκά Τσίλα) και πάθαμε μεγάλη ζημιά (υπόθεση ονόματος ''Μακεδονία''), όταν αυτή χρησιμοποίησε ''επιφανείς Ομογενείς'' και ξεπούλησε την υπόθεση (ενώ είχαμε την Ουάσιγκτον με το μέρος μας!!!), εξαπατώντας την Ομογένεια, που αγωνιζόταν με επιτυχία. Μεταξύ των ''επιφανών'' και οι: Phil Angelides, John Catsimatidis, Philip Christopher, Michael Dukakis, Nicholas Gage, Fotis Gerasopoulos, Andrew Manatos, John Nathenas, Peter J. Pappas, Angelo Tsakopoulos (ανακατεμένος και ο π. Alex Karloutsos). Σας λένε κάτι τα ονόματα; Ακόμα ανακατεύονται -οι περισσότεροι- στην Ομογένεια ως... ''ηγέτες'' και πάλι θα ''ξεπροβάλουν'' γιά μιά νέα ''προβοκάτσια''. 'Η θα ακούσουμε, πάλι, τους επίφοβους, θλιβερούς- γραφικούς πολιτικούς της Ελλάδας και τους ''τουρίστες'', 'Ελληνες διπλωμάτες στις ΗΠΑ;;;

Η βασική ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του Ν. ΚΟΤΖΙΑ κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον
Καλή και χρήσιμη η συνάντησή του με τον νέο Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών (13 Μαρτίου). Αλλά η βασική του δουλειά θα πρέπει να είναι, να συζητήσει ΤΩΡΑ με ουσιαστικούς φορείς και παράγοντες της Ομογένειας (όχι ψευτο''λομπίστες'' και ''ψώνια προεδροπαράγοντες'' που θα επιλέξουν οι ανίκανοι- διαπλεκόμενοι διπλωμάτες του στις ΗΠΑ) ''προτεραιότητες-δράσεις'' σε περίπτωση επεισόδιου στο Αιγαίο ή στην Κύπρο, εξαιτίας της κλιμακούμενης τουρκικής προκλητικότητας. Καλές οι επαφές του με το εβραϊκό στοιχείο (ο κ. Κοτζιάς αγνοεί επιδεικτικά τον Ελληνισμό Αμερικής, λες και το εβραϊκό στοιχείο θα... αντιδράσει σε περίπτωση εμπλοκής), αλλά η ελληνική Ομογένεια -έστω άτακτα- θα σηκώσει το βάρος (αν δεν την αποπροσανατολίσει η κάθε άφρονη ελληνική κυβέρνηση ''ναι-ΝΑΙ-κων'').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html