Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Ρόδος: 54χρονος ερευνά αν είναι παιδί βιασμού και αιμομιξίας!


Για την 20ή Νοεμβρίου 2017 προσδιορίστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου, με την διαδικασία των διαφορών, που αναφέρονται σε σχέσεις γονέων και τέκνων, η συζήτηση της αγωγής ενός  κατοίκου του Βόλου, με την οποία ζητείται να
διαταχθεί η διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης με τη μέθοδο των αντιγόνων ιστοσυμβατότητας ΗL-Α, καθώς και την ανάλυση του DΝΑ και κάθε άλλης γενικώς αναγνωρισμένης ιατρικής μεθόδου, ούτως ώστε να αποδειχτεί πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι είναι παιδί βιασμού και αιμομιξίας μεταξύ ενός κατοίκου της Ρόδου και της αδελφής του!
Η αγωγή στρέφεται κατά ενός Ροδίτη και με αυτήν ζητείται να αναγνωριστεί ότι είναι βιολογικός – φυσικός του πατέρας.
Όπως απεκάλυψε η «δημοκρατική», η  υπόθεση αποτελεί συνέχεια μιας άλλης που εξετάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου. Το δικαστήριο είχε απορρίψει την αγωγή του ίδιου ενάγοντος και της μητέρας του, κατά του ίδιου προσώπου.
Ο 54χρονος, κατά το έτος 2009, λίγο πριν το θάνατο του θετού του πατρός και κατά τις τελευταίες του στιγμές, πληροφορήθηκε συγκεκριμένα ότι υιοθετήθηκε από αυτόν και την γυναίκα του και ότι οι πραγματικοί του γονείς βρίσκονται στη Ρόδο.
Ενώ ήταν σε ηλικία 46 ετών, ξεκίνησε επίπονο αγώνα προκειμένου να ανεύρει τους φυσικούς του γονείς.
Αναζήτησε την πραγματική του μητέρα, την οποία βρήκε τελικά στη Ρόδο και ήρθε σε επικοινωνία μαζί της.
Όπως υποστηρίζεται στην αγωγή, ούτε εκείνη εγνώριζε την ύπαρξή του, αφού όταν τον γέννησε σε ηλικία μόλις 15 ετών, της είπαν στο νοσοκομείο, όπου την πήγε η μητέρα της ότι γεννήθηκε νεκρός.
Μετά την τραγική αυτή αποκάλυψη, η μητέρα του, όπως υποστηρίζει, του εξιστόρησε όλη την αλήθεια, η οποία του προκάλεσε ακόμα τραγικότερο σοκ, αφού διαπίστωσε τελικά ότι όχι μόνο ήταν υιοθετημένος από τα τρία του χρόνια, αλλά επιπλέον ότι είναι ο γόνος εγκλήματος βιασμού και αιμομιξίας της μητέρας του από τον αδελφό της.
Φέρεται να του αποκάλυψε η μητέρα του συγκεκριμένα ότι ο αδελφός της, όταν αυτή ήταν σε ηλικία 14 ετών, την,,,,περισσότερα στην πηγή


 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html