Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Σκυλάκι της Ιβάνκα: Πώς έπεισε τον Τραμπ να πατήσει το κουμπί στη Συρία [φωτο]



Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξεπλάγησαν με την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλτ Τραμπ, να επιτεθεί στη Συρία, ενώ ακόμα και οι
πιο στενοί του σύμβουλοι είπαν πως δεν το περίμεναν.


Και αυτό διότι από την έως τώρα στάση του, δεν φαινόταν κάτι τέτοιο, ενώ ειδικά κατά την προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ και τις ομιλίες του, είχε μάλλον αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


Αναλύοντας τα δεδομένα, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η κόρη του Ιβάνκα ήταν αυτή που του άλλαξε την συμπεριφορά προς την εκ διαμέτρου αντίθετη στάση.

Συγκεκριμένα, η Ιβάνκα συγκλονίστηκε όταν είδε τις εικόνες των χτυπημένων από τα χημικά παιδιών άλλα να προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή σπαράσσοντας και άλλα να έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή από την επίθεση.

Η ίδια μέσω Twitter εξέφρασε τον αποτροπιασμό της και το πόσο συντετριμμένη ένιωθε: «Έχει σπάσει η καρδιά μου και είμαι εξοργισμένη», έγραψε μεταξύ άλλων.



Φυσικά δεν ήταν τυχαίο το ότι αμέσως μετά από αυτό το tweet άλλαξε και η στάση του πατέρα της στο ζήτημα, ο οποίος δήλωσε: «Η χθεσινή επίθεση του καθεστώτος Άσαντ εναντίον αθώων ανθρώπων δεν μπορεί να γίνει ανεκτή» και στην συνέχεια είπε πως «κάτι πρέπει να γίνει».

«Προοδευτικά, η Ιβάνκα αποκτά όλο και περισσότερη επιρροή στον πατέρα της. Συχνά τον συμβουλεύει και πλέον ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να αναλάβει δράση εναντίον του Άσαντ», δηλώνει πηγή στην βρετανική Mirror.

Οι ίδιες πηγές δηλώνουν πως «η Ιβάνκα ήταν εξοργισμένη που δεν υπήρξε άμεση αντίδραση στην επίθεση του Άσαντ».



Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2017/04/ivanka-trump-syria/#ixzz4dfIqRRbb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html