Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Ευτυχώς πάντως που θα "σώσουμε" τη ΔΕΗ,έτσι?


Του Βασίλη Πολυχρόνη               
Ευτυχώς πάντως που θα "σώσουμε" τη ΔΕΗ,έτσι?

Θα ξεπουλήσουμε το 40% των λιγνιτικών μονάδων (έπονται και τα υδροηλεκτρικά),το ΤΑΙΠΕΔ με ανακοίνωση του την προηγούμενη
εβδομάδα (και με τη σύμφωνη γνώμη του ΚΥΣΟΙΠ) δρομολογεί το ξεπούλημα του 17% της επιχείρησης που έχει στην κατοχή του,ενώ σύμφωνα με το 3ο - το μακρύτερο και - "αριστερό" μνημόνιο,έχει συμφωνηθεί η αναγκαστική μεταφορά μέχρι το 2020 του 50% των καταναλωτών ρεύματος σε ιδιώτες παρόχους, οι οποίοι αγοράζουν (μέσω των δημοπρασιών ΝΟΜΕ - ρεύμα κάτω του κόστους παραγωγής του με τη ζημιά να "φορτώνεται" στη ΔΕΗ!

Αν αυτή η απαξίωση,που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού και το αναγκαστικό κλείσιμο ή ξεπούλημα σε ιδιώτες, είναι "σχέδιο σωτηρίας" τότε...η αυτοκτονία είναι "περίπατος στο δάσος με ξέμπλεκες πλεξούδες"!

Υ.Γ. Είστε πολιτικοί και κοινωνικοί δολοφόνοι κι όταν έρθει η ώρα να λογοδοτήσετε να παρακάλατε να δικαστείτε από τακτικό κι όχι λαϊκό δικαστήριο!

#ξεφτίλες #λιγούρια


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/04/blog-post_138.html#ixzz4dmlftE5Y

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html