Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

ΠΑΠΑ-ΚΤΕΟ ! Παπάδες αγιάζουν αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ)


Αν το πάρουν είδηση η αυτοκινητοβιομηχανίες θα τον πουλάνε τον αγιασμό στον στάνταρ εξοπλισμό για Ελλάδα ΘΕΜΑ


Το θεάρεστο έργο της συνεχίζει η ενορία – ΚΤΕΟ του Ναυπλίου και ήταν για άλλη μια χρονιά πιστή στο ραντεβού της με τον προστάτη των απανταχού αυτοκινητιστών, τον Άγιο το Χριστόφορο. Ένας παπάς στο Ναύπλιο αγιάζει τα Μέσα, αγαπητοί φίλοι, οπότε σε περίπτωση που έχετε αμελήσει το σέρβις του ΙΧ σας, μπορείτε τουλάχιστον να το περάστε ένα χέρι αγιασμό από το authorized αγιαστήριο του Ναυπλίου. Ό,τι έχει τροχούς αγιάζεται στις 9 Μαΐου, ανήμερα του Αγίου Χριστόφορου,  από τον πατέρα Μάρκο Σούλτσε που είναι μεγάλος μάστορας του αγιασμού των οχημάτων:

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η λειτουργία έγινε στο εκκλησάκι του Άγιου Νεκτάριου στο Ναύπλιο, όπου το αριστερό κλίτος της εκκλησίας είναι αφιερωμένο στον Άγιο Χριστόφορο, που είναι και ο προστάτης της όλης φάσης των τροχοφόρων και των αυτοκινητιστών.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το “Αργολικές Ειδήσεις“, φέτος στην εορτή συμμετείχαν και οι αυτοκινητιστές των ταξί, των ραδιοταξί, οι οδηγοί των λεωφορείων και το ΕΚΑΒ.
Φουλάρουμε το ρεζερβουάρ με αγιασμό και ξεκινάμε ένα ταξίδι στο όμορφο Ναύπλιο:

 http://luben.tv/stream/113668

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html