Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Αλέξης Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης "συνέβαλε αποφασιστικά στην εμπέδωση της δημοκρατίας". Τρίζουν τα κόκαλα του Τεμπονέρα«Με την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κλείνει ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία αυτού του τόπου», αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Αλέξης
Τσίπρας.

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ένας από τους διαμορφωτές της νεότερης Ελλάδας. Υπήρξε ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας και κατά τη Μεταπολίτευση συνέβαλε αποφασιστικά στην εμπέδωση της δημοκρατίας και της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μας», συνεχίζει ο πρωθυπουργός και καταλήγει εκφράζοντας στην οικογένειά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τους οικείους και το κόμμα του τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

 Επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη δολοφονήθηκε ο καθηγητής Νίκος Τεμπονέρας, όταν ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή στην ΟΝΝΕΔ να εκκενώσει τις τότε μαθητικές καταλήψεις. ΟΝΝΕΔιτες δολοφόνησαν τον Νίκο Τεμπονέρα.!

Ο Τσίπρας δεν διαθέτει ούτε την στοιχειώδη τσίπα!


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/05/blog-post_162.html#ixzz4iV16AFWN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html