Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Σπάνιο ιατρικό φαινόμενο στο ΠΑΓΝΗ




Συντάκτης: efsyn.gr
Επάνω στη σπλήνα μιας εγκυμονούσας γυναίκας μεγαλώνει το έμβρυό της όπως διέγνωσαν οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με τον διευθυντή της γυναικολογικής
κλινικής Αντώνη Μακρυγιαννάκη να αναφέρει πως πρόκειται για μία από τις 10 αντίστοιχες περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί παγκοσμίως.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 32χρονη γυναίκα, που έχει ήδη δύο παιδιά, κατέφθασε στο νοσοκομείο μετά από την αδυναμία του ιδιώτη γιατρού που την παρακολουθούσε να βρει το έμβρυο με βάση την εξέταση μέσω υπερήχου.

Το έμβρυο (κύημα κατά την επιστημονική ορολογία σε αυτή τη φάση της ανάπτυξής του) τελικά εντοπίστηκε μέσω μαγνητικής τομογραφίας κολλημένο στη σπλήνα της εγκύου και διαπιστώθηκε πως μεγαλώνει κανονικά.

Ωστόσο, όπως εξήγησε μιλώντας στην ΕΡΑ Ηρακλείου ο διευθυντής της γυναικολογικής κλινικής Αντώνης Μακρυγιαννάκης το κύημα δεν μπορεί να επιζήσει στο σημείο αυτό και τις επόμενες ημέρες θα γίνει προσπάθεια να αποκολληθεί και να αφαιρεθεί από την 32χρονη γυναίκα. 
http://www.efsyn.gr/arthro/spanio-iatriko-fainomeno-sto-pagni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html