Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Αναβιώνει αύριο η φρικτή δολοφονία του «Μπρούνο»


Η φρικτή δολοφονία του 64χρονου Ηλία Φανούρη, γνωστού στην ροδιακή κοινωνία αλλά και στο πανελλήνιο και ως «Μπρούνο», από την δημοφιλή ταινία – ντοκιμαντέρ «Ο Κολοσσός του
Έρωτα», θα αναβιώσει αύριο ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου.
Ο Βούλγαρος προαγωγός B. M. του A., 35 ετών, που έχει καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 5 ετών, πιθανολογείται ότι θα ζητήσει από το δικαστήριο, όπως και στον πρώτο βαθμό, να του ορίσει δικηγόρο.
Θυμίζουμε ότι η συγκατηγορούμενή του, Α. Μ. του Η. 37 ετών, υπήκοος Βουλγαρίας, έχει απαλλαγεί με βούλευμα, που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, την 11η Νοεμβρίου 2014.
Ο 35χρονος ενώπιον της Ανακρίτριας Ρόδου ομολόγησε το έγκλημα, αλλά υποστήριξε ότι έγινε από «λάθος». Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι είδε τον 64χρονο Μπρούνο να τον πλησιάζει, κρατώντας ένα μαχαίρι. Για να τον απωθήσει, του κατάφερε μια γροθιά στην κοιλιακή χώρα και τότε ο Ηλίας Φανούρης έπεσε στο κρεβάτι του, σφαδάζοντας από τους πόνους.
Ισχυρίστηκε ότι επιχείρησε να τον επαναφέρει, δίνοντάς του το «φιλί της ζωής», αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι εγκατέλειψε το σπίτι.
Ο 35χρονος Βούλγαρος υποστήριξε μάλιστα πως η πυρκαγιά, πιθανόν να προκλήθηκε από αναμμένα αρωματικά κεριά, που υπήρχαν στο σπίτι του 64χρονου.
Απολογούμενος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα, ισχυριζόμενος ότι είχε μεταβεί στην οικία του 64χρονου μαζί με την 37χρονη από ώρα 20.30 έως 22.30, ότι έφυγαν όλοι μαζί από την οικία και ότι δεν γνωρίζει τι ακολούθησε.
Θυμίζουμε ότι η 37χρονη Βουλγάρα κατέθεσε ότι ο 35χρονος σκότωσε τον «Μπρούνο» για οικονομικές διαφορές, ότι τον χτύπησε αρχικώς με μπουνιές (είναι πυγμάχος) και ότι στη συνέχεια τον έπνιξε. Υποστήριξε ακόμη, ότι ήταν εκείνος που έκαψε το σπίτι για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Τόνισε μάλιστα ότι το πρώτο πλήγμα στον 64χρονο από τον 35χρονο δόθηκε, ενώ αναχωρούσαν από την οικία και,,,Περισσότερα στην πηγή 


 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html