Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Σήμερα:!! Νεογέννητο μωρό βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο στη ΡόδοΈνα νεογέννητο μωρό βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο, στους «Πεύκους», Λίνδου της Ρόδου. 

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί και έχει ήδη
ειδοποιηθεί η Εισαγγελία Ρόδου, καθώς και ανώτεροι αξιωματικοί της αστυνομίας που ξεκίνησαν έρευνα.   Από τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, προκύπτει ότι το βρέφος εγκαταλείφθηκε μέσα σε μικρό χαρτοκιβώτιο, κοντά σε κεντρικό σημείο του τουριστικού οικισμού των «Πεύκων», έχοντας μάλιστα ακόμη στο σώμα του τον ομφάλιο λώρο.
  Βρέθηκε τυλιγμένο μέσα σε σεντόνια (κατά πάσα πιθανότητα ξενοδοχείου), ενώ υπήρχε δίπλα του σημείωμα, πιθανότατα γραμμένο από τη μητέρα που το εγκατέλειψε, που ζητούσε από όποιον εντόπιζε το μωρό να το βοηθήσει. Διερχόμενη τουρίστρια πέρασε κοντά από τον τηλεφωνικό θάλαμο, άκουσε κλάματα και εντόπισε το βρέφος. 
Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ που έστειλε στο σημείο ασθενοφόρο, ενώ γυναικολόγος, που βρισκόταν στην περιοχή, έκοψε τον ομφάλιο λώρο, προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και περιέθαλψε το νεογνό μέχρι να φθάσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.   Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html