Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Τους 'εριξε στα βαθιά και την κοπάνησε με ταχύπλοο !! Τώρα καλούνται οι συνεργάτες του Αρτέμη ΠΣώρρα να δώσουν εξηγήσεις για την εγκληματική οργάνωση !!Συντάκτης: Μαρία Δήμα
Προθεσμία προκειμένου να λάβουν γνώση της ογκοδέσταστης δικογραφίας και να προετοιμάσουν τις απολογίες τους έλαβαν σήμερα από τον 1ο ειδικό ανακριτή οι τρεις πρώτοι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, στο πλαίσιο της ανάκριση που διενεργείται
σχετικά με τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά την έρευνα για το αν η Ελλήνων Συνέλευσις, έδρασε ως «εγκληματική οργάνωση».

Οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία μέχρι τις 21 Ιουνίου 2017 καθώς θα πρέπει να μελετήσουν την δικογραφία η οποία αριθμεί  περί τις 21.000 σελίδες. Ο γενικός γραμματέας των «Ελλήνων Συνέλευσις» Βασίλης Θεοδωρόπουλος  απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως θα ενημερωθεί πρώτα για τη δικογραφία και μετά θα τοποθετηθεί επ αυτής.

Τον ανακριτή επισκέφθηκε και ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα ζητώντας ενημέρωση. Όπως είπε  ο δικαστικός λειτουργός τον ενημέρωσε ότι πρώτα θα πρέπει να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κ. Σώρρα και μετά θα μπορέσει να ενημερωθεί για τη δικογραφία. Στην ερώτηση δε αν ο εντολέας του προτίθεται να παραδοθεί απάντησε «δε γνωρίζω».  

Σας τα λέγαμε εθελόδουλα αλλά δεν ακούγατε ,,τώρα λουστείτε 
http://www.efsyn.gr/arthro/prothesmia-elavan-oi-treis-protoi-synergates-toy-artemi-sorra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html