Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ο Ελληνισμός είναι ομορφιά κόσμου, ομορφιά ψυχής και πνεύματος, πρώτα ,προσφοράς ανιδιοτελούς, και κάθε τι αντιαισθητικό ,άρρωστο ,είναι μακριά από την ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνισμος


Yπάρχουν Περικλή πολύ σημαντικοί λόγοι για να εξυμνήσει ο κάθε ένας άνθρωπος την Ελλάδα! Πονηρό ειναι να τον "θαυμάζουν" και να τον "υμνούν" με "περίεργο" τρόπο! Είδες κανενός καμία δήλωση ,για την αδικία που γίνεται απέναντι στους Έλληνες που χάρισαν τα πάντα! Αυτά τα πάντα τα όποια "θαυμάζουν"? Κάνει ντεφιλέ ," επηρεασμένος" από την ελληνική ομορφιά! Μα ποια ακριβώς ομορφιά? Πως την αντιλαμβάνεται την ομορφιά ένας πούστης? με τα κουδούνια η με τα τακούνια? Ο Ελληνισμός είναι ομορφιά κόσμου, ομορφιά ψυχής και πνεύματος, πρώτα ,προσφοράς ανιδιοτελούς, και κάθε τι αντιαισθητικό ,άρρωστο ,ειναι μακριά από την ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ.


Και "περιέργως" μας δηλώνει πως τα βραδιά κοιμόταν με ΟΜΗΡΟ! Διαστρέβλωση της αλήθειας, και της πραγματικής ΟΜΟΡΦΙΑΣ! Όποιος έχει διαβάσει τον όμηρο ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ ! και ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ 

ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. Τι "θέλει " να μας "πει" ο καρνάβαλος? ότι οι Έλληνες ειναι και κουνιστοί, λογά παιδείας? κουνιστοί λόγω άποψης? η ακόμα και ο όμηρος είναι ένα "περιοδικό" για να σπάμε πλάκα?

Και λέω "περίεργη" η "θέση" του, γιατί οι ΕΛΛΗΝΕΣ αυτήν την ώρα ειναι "κομμάτια" , ειναι στον "δρόμο"., τους έχουν ξεφτιλίσει, τους έχουν απαξιώσει, ταπεινώσει, κλέψει βιάσει..Μας βγήκε η λουγκρα να μιλήσει! να μιλήσει για τον τραμπ,για τους σκηνίτες, που πίνουν σαμπάνιες μαζί, και που έδωσαν 'λόγο" και "βήμα" σε κάθε τι άρρωστο σαν αυτόν..

Και ρωτάς που είναι οι δικοί μας? οι δικές μας αδελφές? κυνηγάνε το όνειρο τους και πεταλούδες στα δάση..Ψάχνουν στα "σκουπίδια" κανένα γαμιά ,αρρώστες ειναι και ζουν το όνειρο τους χάρις στην νέα τάξη..

Tι περιμένεις? να βγουν μπροστάρηδες? να σκίσουν τα σουτιέν τους? τον κώλο τους μπορεί να σκίσουν αλλά μέχρι εκεί!

Από ποιον περιμένεις ? 

Από εσένα θα περιμένεις! από "τρελούς" θα περιμένεις! από όσους λένε τρελούς ! Το ξέραμε πως θα "φάνε" κυνήγι οι υδροχοιστες! τι περίμενες ? θα μας αφήσουν να τους χαλάσουμε το τραπέζι που έστρωσαν για να φάνε? θα μας αφήσουν να ξυπνάμε, όσους τους κλέβουν και τους ρημάζουν? θα μας αφήσουν να τους μιλήσουμε για ΚΑΠΟΙΟΝ που τα λέει ,εντελώς διαφορετικά και τους χαλάσει την σούπα?


Αποτέλεσμα εικόνας για τσακαλωτος νεα μετραΤην Ελλάδα κάλε μου Περικλη,δεν την επέλεξε μονό ο συγκεκριμένος σχεδιαστής!  Την Ελλάδα την επέλεξε ο κόσμος όλος, αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα ειναι μόνο τα σκυλια,που το κάθε ένα ψάχνει ότι έχει απομείνει να σκυλέψει.. ειναι τόσοι άρρωστοι και έχουν τόσο μίσος,που δεν το χωρεί ο νους ανθρωπου. Ειναι τόσο μακριά από τον θεό, και την αγάπη, που ειναι πραγματικοί σατανάδες..Σκοτάδια έχουν μέσα στις ψυχές τους και μίσος, ζήλια απίστευτη , και η κακιά τους πηγάζει από την ίδια την ζωή τους .

Δεν μπορούν να αντέξουν πως υπάρχει άνθρωπος-λαός ,που τους κοιτά ειρωνικά και δεν μίλα ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΕ ΠΕΡΙ!!!ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ! ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ! ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΕ!! ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ! ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ! ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ! ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ! ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΥΝΤΕ! "ΕΤΟΥΤΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ"? "ΘΗΡΙΑ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ" ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?
..ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΞΑΝΑ! ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ!ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
 


Αποτέλεσμα εικόνας για lepen
.Τρέμει η Λεπέν! έφτασε η ώρα μου? τι θα κάνω εγώ? πως θα "μαζέψω " τους Γάλλους? τι λόγο θα δώσω? Γιατί δεν πέθαναν οι Έλληνες να ησυχάσουμε όλοι?.


Όλα στην ώρα τους! όλα στην ώρα τους, και όλοι πρέπει να δουν! το θηρίο να ειναι κάτω το ΘΗΡΙΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ! Και τότε όλοι θα καθίσουν κάτω.
Την δουλειά σου μην ξεχνάς!
Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html