Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Τα διπλωματικά ''υποζύγια'' χρειάζονται και... υποπόδιαΕίναι που είναι τουρίστες πρώτης διαλογής και κατηγορίας, οι διπλωμάτες της Ελλάδας, ειδικά στην αμερικάνικη 'Ηπειρο. Το τουριστικό ''αραλίκι'' τους πρέπει να είναι και άνετο. Γι' αυτό φροντίζουν να έχουν και... υποπόδια στο γραφείο, ώστε να
απλώνουν, αναπαυτικά και τα πόδια. Μας το πιστοποιεί η απόφαση του θλιβερού υπουργείου Εξωφρενικών Ελλάδας (γνωστού και ως Εξωτερικών) γιά ποσό 53.64 ευρό που εγκρίθηκε, γιά να απλώνει αναπαυτικά τα πόδια η αργόσχολη τουρίστρια, επικεφαλής της ελληνικής αντιπρoσωπείας στο Μόντρεαλ Καναδά, όπου εδρεύει η ΙCAO (International Civil Aviation Organization).
Ναι, η χρεοκοπημένη Ελλάδα έχει και πρέσβη, ως ''μόνιμη αντιπρόσωπο'' -την Αικατερίνη Νασίκα- στην έδρα της ICAO, η οποία, φαίνεται, από την ''υπερκόπωση'' της τουριστικής διαμονής της, χρειάζεται να αναπαύει τα πόδια της.
Προτείνουμε, στον ''πέρα βρέχει'' υπουργό του υπουργείου Εξωφρενικών Ν. Κοτζιά, να στείλει άμεσα τους δύο αργόσχολους υφυπουργούς του (Αμανατίδη και Κουίκ) σε περιοδεία ανά την αμερικάνικη 'Ηπειρο, γιά να ελέγξουν ''επιτόπου'', στις αργόσχολες διπλωματικές μας αποστολές, αν οι επικεφαλείς έχουν... υποπόδια γιά να απλώνουν τα πόδια τους, που σίγουρα κουράζονται και υποφέρουν από την ''τουριστική υπερκόπωση''.

καλαμι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html