Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Δεν έχουν τον Θεό τους . Φουλ κομπλέ , με σπόνσορες , ιστοσελίδα , τιμές αρχηγού κράτους και κλπ τα λείψανα της Αγ Ελένης !

Εχει πολύ κονόμα Μάριε,,,,,
Ολα αυτά στο Αιγάλεω και στην Αγ Βαρβάρα. Και κλάμα η Αγία Αθανασία του Αιγάλεω

Ένα τεράστιο event με δυσθεώρητα κέρδη και πολλούς χορηγούς προβλέπεται να είναι η αποκλειστική εμφάνιση του λείψανου της
Αγίας Ελένης στο Αιγάλεω, το οποίο θα έρθει από τη Βενετία στις 14 Μαΐου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και θα εκτίθεται στο ναό της Αγίας Βαρβάρας στο Αιγάλεω. Το σκήνωμα της Αγίας Ελένης έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από 1.700 χρόνια και το comeback προβλέπεται φουλ έξτρα.


Συγκεκριμένα, το λείψανο θα μεταφερθεί με ειδική πτήση, χορηγία αεροπορικής εταιρείας, ενώ θα υπάρχει και μετάδοση live streaming, χορηγία εταιρείας τηλεπικοινωνιών. Την ημέρα της άφιξης του λειψάνου, τα ΕΛΤΑ θα σφραγίζουν με ειδικές επετειακές σφραγίδες, ενώ στο αεροδρόμιο θα στρωθεί κόκκινο χαλί και θα παιανίζουν κατά την άφιξη οι μπάντες  του στρατού και του ναυτικού. Αγήματα θα παρουσιάσουν όπλα, ενώ το λείψανο θα τοποθετηθεί σε κιλλίβαντα πυροβόλου όπλου και θα μεταφερθεί στον Ναό της Αγίας Βαρβάρας. Μάλιστα θα ραφτεί καινούργιο φόρεμα για το σκήνωμα και στο ναό της Αγίας Βαρβάρας, όπου θα μείνει για ένα μήνα.
Η επίσημη υποδοχή θα γίνει στις 6.30 μ.μ. μπροστά από το δημαρχείο Αιγάλεω από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο και κατόπιν θα παρατεθεί γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του ιερού σκηνώματος στην Αθήνα, θα τελούνται πρωινές και απογευματινές ακολουθίες και αγρυπνίες.
Παράλληλα έχει δημιουργηθεί ειδικό σάιτ για αυτή την επίσκεψη, το agiaeleni.gr ενώ θα κυκλοφορήσουν και φωτογραφίες με λογότυπο ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση. Πέραν αυτού, έχει δημιουργηθεί και ένα σποτάκι που θυμίζει mini ντοκιμαντέρ με πλάνα με drone και συνεντεύξεις από Θεολόγους που αναλύουν γιατί η Αγία Ελένη είναι must:
Όταν έχει έρθει το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας που είχε μείνει για προσκύνημα για 15 ημέρες, οι εισπράξεις από τον οβολό των 600 χιλιάδων πιστών που το προσκύνησαν ήταν 400 χιλιάδες ευρώ, περίπου 18 χιλιάδες την ημέρα.

 http://luben.tv/stream/113764

https://papatzides.blogspot.gr/2017/05/blog-post_69.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html