Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Σελίδα μουσουλμάνων στο facebook καλεί σε ξεσηκωμό κατά των χριστιανών – Καταρρίπτεται



Μια σελίδα στο facebook με τίτλο «Αφγανικο-πακιστανικό ισλαμικό κίνημα Ελλάδας«, υποτίθεται πως καλεί τους μουσουλμάνους σε ξεσηκωμό εναντίον των χριστιανών.,,
  • ΨΕΥΔΕΣ

Στο star.grkatohika.gr κτλ, διαβάζουμε:
Τι ισχύει
Η εν λόγω σελίδα, κατέβηκε από το facebook, έπειτα από αναφορές χρηστών.
Ο ή οι διαχειριστές της, είναι Έλληνες που ήθελαν είτε να προκαλέσουν, ή το πιθανότερο να «τρολάρουν» άλλους χρήστες του facebook, που ανησυχούν με τη παρουσία μουσουλμάνων στη χώρα μας.
Για παράδειγμα, η αναφορά σε «πορεία» για το δικαίωμα βρώσης σκυλίσιου κρέατος, τέθηκε για να προκαλέσει, διότι είναι γνωστό πως οι μουσουλμάνοι, κατά κανόνα, θεωρούν το σκύλο ακατάλληλο προς βρώση. Στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν, η πώληση του απαγορεύεται βάση νόμου.
Όσον αφορά το «πρόεδρο» Aadil Bilal, πρόκειται για ανύπαρκτο πρόσωπο. Ο εικονιζόμενος, φέρεται να νυμφεύθηκε 2 γυναίκες στο Πακιστάν και η ιστορία του κυκλοφόρησε σε τοπικά μέσα.


Από τα ανωτέρω μπορούμε να συμπεράνουμε πως η σελίδα «Αφγανικο-πακιστανικό ισλαμικό κίνημα Ελλάδας», ήταν μια προσπάθεια σάτιρας κατά της ισλαμοφοβίας που χαρακτηρίζει ένα μέρος της κοινωνίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html