Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Φυλάκιση 3 ετών για κακοποίηση ζώουΠοινή φυλάκισης 3 ετών και χρηματική ποινή ύψους 7.000 ευρώ επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν κάτοικο Παραδεισίου, που κρίθηκε ένοχος για κακοποίηση ζώου συντροφιάς κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.
Κρίθηκε συγκεκριμένα ένοχος για το ότι στο Παραδείσι στο
διάστημα Μαρτίου – Οκτωβρίου του 2015 παραμελούσε εκ προθέσεως τις υποχρεώσεις του ως ιδιοκτήτης 6 κυνηγόσκυλων που διατηρούσε σε απομακρυσμένη και δύσβατη δασική περιοχή στο δρόμο προς το «ραντάρ» του Παραδεισίου, αδιαφορώντας παντελώς για την συντήρηση και επιβίωσή τους.
Τα 6 σκυλιά ήταν μόνιμα δεμένα με μικρού μήκους αλυσίδα κάτω από πεύκα και κοντά σε κυψέλες μελισσών, τριγύρω υπήρχαν σκουπίδια και ακαθαρσίες από τα περιττώματά τους, ήταν σκελετωμένα, γεμάτα κρότονες, το φαγητό τους αποτελούνταν από περισσεύματα από λάδια, το νερό τους ήταν μόνιμα καταπράσινο.
Φαγητό και νερό φέρεται να έδινε στα σκυλιά κάθε 3-4 μέρες ενώ ένα σκυλί βρέθηκε πεθαμένο.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html