Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Οι Anonymous, οι εξωγήινοι και η απάντηση από τη NASA για την ύπαρξή τους!BINTEO

Οι αποδείξεις φαίνεται πως υποδεικνύουν με σιγουριά πως κάτι «συμβαίνει εκεί πάνω στον ουρανό», έγραψαν πρόσφατα οι Anonymous στην ιστοσελίδα τους. Μάλιστα, ανέβασαν ένα βίντεο στο κανάλι τους στο YouTube, στο οποίο ισχυρίζονταν πως ο καθηγητής Thomas Zurbuchen είχε αποκαλύψει στην Επιτροπή
Επιστήμης, Διαστήματος και Τεχνολογίας των ΗΠΑ πως είναι πανέτοιμοι να ρίξουν στη δημοσιότητα τις αποδείξεις που έχουν για ύπαρξη εξωγήινης ζωής.
«Ο πολιτισμός μας είναι στο κατώφλι της ανακάλυψης ενδείξεων εξωγήινης ζωής στο Διάστημα», φέρεται να είπε ο καθηγητής σύμφωνα με τους Anonymous.
Η παρέμβαση αυτή των Anonymous προκάλεσε συζήτηση στο διαδίκτυο, αλλά και την παρέμβαση του ίδιου του καθηγητή Thomas Zurbuchen, ο οποίος είναι ο επιστημονικός υπεύθυνος αποστολών της διαστημικής υπηρεσίας.
«Σε αντίθεση με κάποιες αναφορές, δεν αναμένεται να γίνει κάποια ανακοίνωση από τη ΝASA σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν; Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη, υπάρχουν αποστολές που εξελίσσονται και μπορεί να μας βοηθήσουν να απαντήσουμε σε αυτό το θεμελιώδες ερώτημα», απάντησε ο καθηγητής μέσω Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html