Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Η...ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ.,,ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;;Του Βασίλη Πολυχρόνη         

Η...ακτιβίστρια βουλεύτρια Χαλκιδικής έβγαλε ανακοίνωση (με την ιδιότητα της ως προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής) με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.Με...γλαφυρό τρόπο καταδεικνύει πόσο σημαντική
είναι η προστασία του περιβάλλοντος και πόσο άστοχη ήταν η απόφαση του Τραμπ (κατά την γνώμη όλων των φιλελέδων και του..."αριστερού" συναπαντήματος,η απόσυρση των ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού δεν είναι συλλογική απόφαση που εξυπηρετεί τους αμερικανικούς κολοσσούς, αλλά...ένα προσωπικό καπρίτσιο του Τραμπ. Μέχρι εκεί φτάνει η πολιτική τους σκέψη).

Ακόμα,μας γράφει η...ακτιβίστρια για τις επιπτώσεις που έχει στο περιβάλλον η παραγωγή ενέργειας με ορυκτά (άρα..."καλά κάνουμε που πουλάμε τη μισή ΔΕΗ"! Το πιάσατε το υπονοούμενο?) και πόσο σημαντικό είναι να αναπτυχθούν οι ΑΠΕ. Καταλήγει στο τέλος με ένα...απόφθεγμα αλά...Κομφούκιος:"Για την χώρα μας ο οικολογικός μετασχηματισμός του παραγωγικού και καταναλωτικού προτύπου είναι το αναγκαίο σκαλοπάτι από το οποίο περνάει η διέξοδος της χώρας καθώς και η βιώσιμη και δίκαιη οικονομική ανασυγκρότησή της"!

Όχι,όσο κι αν έψαξα να βρω κάποια αναφορά της...ακτιβίστριας βουλεύτριας για το έγκλημα που συντελείται στις Σκουριές δεν βρήκα τίποτα.Πιθανώς,η...ακτιβίστρια δεν είχε χρόνο για να γράψει κάτι γιατί...διάβαζε πόσο καλό και...οικολογικό (είπαμε,πουλιούνται οι λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ) είναι το 4ο - το πούρο "αριστερό" - μνημόνιο!

#ξεφτιλόπανο


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/06/4.html#ixzz4jC1V63h3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html