Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΡΟΔΟΣ: ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΛΩΝΑ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ! ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ



Όπως αναφέρει η καυστική  ανακοίνωση που συν υπογράφηκε από όλο το χωριό, ο αντιδήμαρχος
 Αγαπητός Πάλλας πήγε στο χωριό ως απεσταλμένος του δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου και αφού άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων, υποσχέθηκε να δώσει λύση σε ορισμένα φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι  της κοινότητας.
Ομως  ο αντιδήμαρχος αντί  να τηρήσει τις υποσχέσεις η μέρος αυτών,  έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια σοβαρούς ανθρώπους που τον πίστεψαν.
Μερικοί απο τους παρόντες στην συζήτηση ήταν ο Πάρεδρος Τ Καραγιάννης , ο παπάς του χωριού Π Μουστακέλης και ο αδερφός του Νεκτάριος, ο Στ Κουφός, και πολλοί άλλοι.
Απο ότι μπορεί να κατανοήσει κανείς απο την ανακοίνωση οι κάτοικοι ζητούν τα αυτονόητα,  όπως επιδιόρθωση των κατεστραμμένων γεωργικών δρόμων, και κυριότερο την επάρκεια αρδευτικού νερού για τα εσπεριδοειδή.
Στις φωτογραφίες που μας απέστειλαν  βλέπουμε οτι ,για 30 μέτρα σωλήνες, στερούνται την ομαλή υδροδότηση σε μεγάλες περιφέρειες πορτοκαλεώνων στην δυτική μεριά του χωριού.


Εν το μεταξύ ο αντιδήμαρχος Α Πάλλας  υποσχέθηκε ότι μέχρι τέλος Μαϊου οι εργασίες σύνδεσης των σωλήνων θα άρχιζαν, σήμερα έχουμε 12/6/2017 και ακόμη δεν εμφανίστηκε συνεργείο ΔΕΥΑΡ.
Εμφανίστηκε όμως στα Κολύμπια!!

Για τον πιο πάνω λόγο οι κάτοικοι του χωριού Μαλώνας κρίνουν αναξιόπιστο τον αντιδήμαρχο Α Πάλλα.
Ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ όπως και ο δήμαρχος, καλούνται να δώσουν λύση στο πρόβλημα άμεσα, διότι η κοροϊδία έχει τα όρια της!


Συμπερασματικά ο  κύριος εκτεθειμένος της όλης κατάστασης  δεν είναι άλλος απο τον δήμαρχο που μάλλον έχει λάθος συνεργάτες που εμπαίζουν την κοινωνία με τα ψέματα τους.

2 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΟΥΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο προεδροσ χωριου μονο στο facebook ειναι καλοσ τα προβληματα χωριου τα εχει κλειση οριστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html