Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !! ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΣΤΑ ΜΑΡΙΤΣΑ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ!! ΣΎΛΛΗΨΗ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΉ





Σε πεδίο βολής μετετράπη το ήσυχο φαινομενικά χωριουδάκι των Μαριτσών πριν λίγη ώρα.

Το συμβάν θεωρείτε λήξαν, σύμφωνα με αδιάσειστες πληροφορίες αυτόπτη μάρτυρα αυτήν την στιγμή 22:55, διότι συνελήφθη ο
πιστολέρο.
Ποιο συγκεκριμένα ο γνωστός Ρόδιος τραγουδιστής  Τσ Δασκαλάκης κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες άνοιξε πύρ κατα της εν διαστάσει συζύγου του  για οικογενειακές διαφορές.
Πληροφορηθήκαμε οτι η κοπέλα δεν διατρέχει κίνδυνο αλλά ούτε και τραυματίστηκε, διότι  ο πιστολέρο θέλησε μάλλον  να εκφοβίσει την σύζυγο του που τον απομάκρυνε απο την οικογενειακή στέγη λόγο υποτιθέμενων σχέσεων του..
Αδιευκρίνιστο αν υπήρξαν ανταλλαγή πυροβολισμών  με τους αστυνόμους!!
Αυτην την στιγμή οδηγείτε απο ανδρες της  αστυνομίας Ιαλυσού για παράνομη οπλοκατοχή  , εκφοβισμό ,η μπορεί και απόπειρα δολοφονίας;;;;
Η δικαιοσύνη έχει τον λόγο,,,εμείς απλά γνωστοποιούμε ,,, 

22/6/2017
Πρέπει να προσθέσουμε στην ανάρτηση επίσης μερικά νέα δεδομένα, γιατί σύμφωνα με τις έρευνες που διεξήχθησαν απο τις αρμόδιες αρχές , έχουμε νέα στοιχεία, όπως  το περίστροφο   που βρέθηκε στη κατοχή του συλληφθέντα ήταν αδήλωτο και διερευνάτε η περίπτωση να έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια !! επίσης μετά απο εξέταση το όπλο του Τσ Δασκαλάκη δεν πυροβόλησε.
Κλείνοντας το θέμα πρέπει να πω οτι οι πληροφορίες που είχαμε ήταν ανεπιβεβαίωτες, όμως στο μεγάλο μέρος της ανάρτησης ήταν σωστές!
Τώρα αν ο Τσαμπίκος θύμωσε που βγάλαμε την μαλακία του στην φόρα ας πρόσεχε !! 
Οι άντρες τις γυναίκες τις χαϊδεύουμε και τις ευχαριστούμε που φέρνουν την ζωή στον κόσμο, δεν τις εκφοβίζουμε ουτε τις διώχνουμε απο το σπίτι,,, στην χειρότερη φευγουμε εμείς και αφήνουμε την στέγη στα παιδιά μας!! 

1 σχόλιο:

  1. ''Σε πεδίο βολής μετετράπη το ήσυχο φαινομενικά χωριουδάκι των Μαριτσών πριν λίγη ώρα.''
    Για ποιο λόγο να υπάρχει αυτή η ειρωνεία στην εισαγωγή του άρθρου; Ως υποτιθέμενοι δημοσιογράφοι, σε αυτή σελίδα που είστε, να διαχωρίσετε το σχόλιο από την είδηση και όχι να προβάλλετε προσωπικές σας λανθασμένες απόψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html