Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ !!ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΈΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΓΑΔΟΥΡΑ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ !!;Απερρίφθη από το Ελεγκτικό Συνέδριο, όπως έγινε γνωστό , η προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την ΔΕΥΑΡ, για την διαχείριση του Φράγματος Γαδουρά, αλλά και για τα έργα που ήταν απαραίτητο να εκτελεστούν στο Φράγμα Γαδουρά ώστε να μην ξεμείνει απο νερό το
φετινό καλοκαίρι το νησί


Ο Γιώργος Χατζημάρκος σε δήλωση του αφότου έγινε γνωστή η   απόφαση του 7ου Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με την οποία κωλύεται η υπογραφή της σύμβασης ανάθεσης του έργου {Καθημερινή διαχείριση, λειτουργία και συντήρηση του έργου: Ύδρευση Ρόδου από το Φράγμα Γαδουρά}αναφέρει τα εξής:

«Η σημερινή απόφαση του 7ου Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι ειλικρινά αποκαρδιωτική.

Έδωσα ήδη εντολή στη νομική υπηρεσία της Περιφέρειας να προχωρήσει άμεσα στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας, διεκδικώντας το αυτονόητο: το δικαίωμα των κατοίκων της Ρόδου και των επισκεπτών της σε επαρκές σε ποσότητα και υψηλής ποιότητας, ασφαλές νερό.

Ήρθε η ώρα, όλοι  - και όταν λέω “όλοι”, εννοώ “όλοι” – να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΣΕΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΎΜΕ !!ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΙΑΟΥ,,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html