Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Δημόσιες ευχαριστίες σε όσους συνετέλεσαν στην κατάσβεση των δύο πυρκαγιών στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ευχαριστεί: το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Πύραρχο κ. Τσαπούρα Ηλία, το σύνολο των στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού, τα στελέχη της Π.Ν.Αι. και του Τμήματος Πολιτικής
Προστασίας, τα στελέχη του Δήμου Ρόδου και της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. και τους εθελοντές που συμμετείχαν και βοήθησαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα χθες το απόγευμα 1.6.2017 και έκαιγαν μέχρι σήμερα 2.6.2017 τις πρωινές ώρες στις περιοχές Λούκα (Πασαούτια) και Άη Γιάννη - έναντι των αποθηκών του πρώην Δήμου Καλλιθέας.
Συγχρόνως καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την περίοδο της αντιπυρικής περιόδου, ώστε να αποφεύγονται πυρκαγιές που δημιουργούνται από αμέλεια και απροσεξία και οι συναρμόδιοι φορείς για την Πολιτική Προστασία να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.
-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html