Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Σπαζοκεφαλιά !!Ο υφυπ. Εξωτερικών Τ. Κουίκ, ΠΟΥ θα πρέπει να κάνει το 20ο ταξίδι του στο εξωτερικό;;;


Σε 7μιση μήνες θητείας έκανε 18 ταξίδια στο εξωτερικό (μαζί με συνεργάτες), με την έγκριση του υπουργού Ν. Κοτζιά. Γιά να ''γνωρίσει την Ομογένεια'', επειδή αυτή ήταν και είναι ''άγνωστη'' στην Ελλάδα και στο υπουργείο Εξωφρενικών, γνωστό και ως
Εξωτερικών. Και γιά να ''ενημερωθεί γιά τα προβλήματα της Ομογένειας'', επειδή αυτά, ήταν και είναι ''άγνωστα'' στο υπουργείο του.
Με την συμπλήρωση 8 μηνών θητείας, τέλη του μήνα, θα πρέπει να γίνει και το εικοστό ταξίδι, του ''τουρίστα'' υφυπουργού, στο εξωτερικό, με κρατικό χρήμα.
Ο υφυπουργός, σε 7μιση μήνες θητείας, δεν έχει ταξιδέψει μόνο σε δύο περιοχές του πλανήτη μας: 'Απω Ανατολή και Λατινική Αμερική.
Ζητούμε την γνώμη σας: Που προτείνετε να ταξιδέψει, να κάνει περιοδεία, ο Τέρενς;;; Στείλτε την πρότασή σας με email στο kalami@kalami.net
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Ζητούμε σοβαρές προτάσεις, όχι σαν το email αναγνώστριας από Αθήνα, που προτείνει να πάει ο υφυπουργός στον ''ελληνικό διαστημικό σταθμό'' του ''κατακτητή του διαστήματος'', digital υπουργού Νίκου Παππά. Ο διαστημικός σταθμός δεν είναι έτοιμος ακόμα.

καλαμι us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html