Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Κτηματομεσίτης περίκωλο στην Αυστραλία πουλά σπίτια ντυμένος τσολιάς!


Τι σκαρφίζεται ο άνθρωπος!


Οι τσολιάδες πάνε παντού, είναι κάθε ηλικίας και σωματικής διάπλασης και καθώς φαίνεται το φέσι, το τσαρούχι και η φουστανέλα κατάφεραν επιτέλους να μπουν ως στυλιστική επιλογή
και στην γκαρνταρόμπα των κτηματομεσιτών της Μελβούρνης και ελπίζουμε σε λίγα χρόνια να τους δούμε και στο φεγγάρι. 

Ο εμπνευστής της νέας στυλιστικής πρότασης, που θα μπορούσαμε και να την πούμε "τσολιαδοκτηματομεσιτική", είναι ο ομογενής, Μάθιου Πίλλιος. 

Πριν από δύο εβδομάδες, λοιπόν, ο Μάθιου, που πουλάει σπίτια στα παραλιακά προάστια της Μελβούρνης, έβαλε τσαρούχια, φουστανέλα και φέσι και εμφανίστηκε στο σπίτι ομογενούς, το οποίο, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες μας, κατάφερε και να το πουλήσει... Χωρίς "φέσι"!

Η κ. Δήμητρα, ιδιοκτήτρια του σπιτιού που πούλησε ο Μάθιου ντυμένος τσολιάς, μας έστειλε την φωτογραφία, πληροφορώντας μας ότι ο Μάθιου είναι περήφανος για την ελληνική του καταγωγή εξ ου και το ανάλογο κοστούμι.

Αν σας αρέσει λοιπόν το... λουκ και είστε κτηματομεσίτης, δεν έχετε παρά να το υιοθετήσετε και εσείς δεν θα βλάψει την επαγγελματική σας καριέρα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να το υιοθετήσουν και άλλοι επαγγελματίες… Με λίγη φαντασία και τσαρούχι όλα γίνονται.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html