Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Εκδόθηκε προσωρινή διαταγή εις βάρος του γνωστού πιστολέρο τραγουδιστή μετά τα ασφαλιστικά μέτρα της γυναικός του


η φωτογραφία είναι τροποποιημένη και αποσκοπεί σε σάτιρα
Με προσωρινή διαταγή, που εξέδωσε χθες ο Πρόεδρος Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Ρόδου, έγινε δεκτό το αίτημα για την έκδοση προσωρινής διαταγής σε βάρος γνωστού τραγουδιστή της
Ρόδου, που αιτήθηκε η εν διαστάσει σύζυγος του.
Όπως έγραψε η «δημοκρατική» ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων για ρύθμιση κατάστασης, προστασία της προσωπικότητας, προσωρινή ανάθεση επιμέλειας και προσωρινή επιδίκαση διατροφής, προσέφυγε η εν διαστάσει σύζυγος του τραγουδιστή, η σύλληψη του οποίου με περίστροφο, που κατείχε παράνομα, μόλις πρόσφατα, έξω από την οικία της στα Μαριτσά, είχε προκαλέσει θόρυβο στην κοινή γνώμη.
Με την προσωρινή διαταγή, που εξέδωσε χθες το δικαστήριο, απαγορεύθηκε προσωρινά στον τραγουδιστή:
-Να προσβάλλει την προσωπικότητα της εν διαστάσει συζύγου του με υβριστικές και απειλητικές συμπεριφορές, καθώς και με την πρόκληση σωματικών κακώσεων ή βλάβης της υγείας της.
-Να έχει οποιαδήποτε διαπροσωπική επικοινωνία με την εν διαστάσει σύζυγό του είτε δια ζώσης, είτε δια τεχνολογικών μέσων, όπως τηλέφωνο, διαδίκτυο και άλλων, πλην των τυπικών απαραίτητων και αναγκαίων επαφών, που αφορούν την επικοινωνία του με τα τέκνα του και γενικά θέματα υγείας ή άλλης φύσεως κατεπείγοντα ζητήματα, που χρήζουν άμεσης και αναγκαίας συμβολής του ως γονέα – πατέρα.
-Να προσεγγίζει οποιοδήποτε κινητό αγαθό της εν διαστάσει συζύγου του.
Με την ίδια προσωρινή διαταγή ανατίθεται (προσωρινά) η επιμέλεια των δύο ανηλίκων τέκων τους στην μητέρα.
Η μητέρα δήλωσε ότι θα σέβεται την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψη του συζύγου της, ενώ και ο τραγουδιστής δήλωσε ότι θα σέβεται την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα της εν διαστάσει συζύγου του.
Η προσωρινή διαταγή έχει διάρκεια έως την συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, που προσδιορίστηκε για την 4η Σεπτεμβρίου 2017 και υπό τον όρο συζήτησης αυτής.
Όπως έγραψε η «δημοκρατική», η εν διαστάσει σύζυγος του τραγουδιστή εκθέτει στην αίτησή της ότι ο γάμος τους τελέστηκε το έτος 2009 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ηλικίας σήμερα 8 και 4 ετών.
Υποστηρίζει ότι από την αρχή της έγγαμης συμβίωσής τους, ο τραγουδιστής, κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα, καθώς λόγω επαγγελματικής του απασχόλησης εργάζονταν σε νυχτερινά μαγαζιά της πρωτεύουσας.
Η ίδια με τα παιδιά κατοικούσε μόνιμα σε μονοκατοικία που έφτιαξε η μητέρα της, επ’ ευκαιρία του γάμου τους, στην τοπική κοινότητα Μαριτσών Ρόδου, με χρήματα που αποτελούσαν τον κόπο μίας ολόκληρης ζωής, καθώς ο,,,,,Περισσότερα στην πηγή δημοσίευσης 

Σχετική δημοσίευση γνωστοποίησης της υπόθεσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html