Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΙΕΡΕΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ! ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ;


Σήμερα απογευματινές ώρες έφυγε απ'την ζωή ο γνωστός παπάς που απασχόλησε κατα το παρελθόν την κοινή γνώμη του νησιού με την ανεπαίσχυντη πράξη του.
Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και συγχωρημένα που λέμε.
Ενας συμπολίτης μας λοιπόν πέθανε απο την αφόρητη ζέστη
σήμερα, και με αυτό θα ασχοληθούμε στην παρούσα ανάρτηση.
Όπως πληροφορηθήκαμε απο αναγνώστη στο χωριό Μαλώνα Ρόδου ο άτυχος ιερέας έπασχε απο καρδιακά προβλήματα, τα οποία μαζι με το αλκοόλ που ήταν εθισμένος  και την θερμοκρασία που χτυπούσε κόκκινα δεν άντεξε.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο μακαρίτης θα ζούσε αν είχε τοποθετήσει κλιματιστικό στο σπίτι του, όμως για οικονομικούς λόγους μάλλον η γυναίκα του δεν ήθελε.
Σημειωτέων ότι στο σπίτι έμπαιναν δυο μισθοί , ο δικός του απο την δουλειά,  και του γιου  που παρουσίασε ψυχογενή προβλήματα σε νεαρή ηλικία.
Περιουσιακά ήταν ανεξάρτητος με τρία σπίτια και πολλά κεπούλια στην κατοχή του, υπό αυτές τις συνθήκες θα μπορούσε να έχει ένα κλιματιστικό άνετα, την στιγμή μάλιστα που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας,, όμως απο ότι όλα δείχνουν η τσιγκουνιά και η απληστία κέρδιζε.
Σημείο αναφοράς στην παρούσα ανάρτηση είναι η πληροφορία οτι οι τραυματιοφορείς που μπήκαν στο σπίτι να μαζέψουν το σώμα δέχτηκαν κύμα θερμότητας εντός της οικίας του παπα που κόντεψαν να πεθάνουν και οι ίδιοι!!!
Αιωνία η μνήμη του και ας θυμηθούμε μαζί την τελευταία του περιπέτεια.
Και να ενθυμούμαστε,,,,οτι τίποτα δεν παίρνουμε μαζί μας οταν φύγουμε απο αυτόν τον κόσμο! 
Καλό ταξίδι Παπαφέγγαρε,,,

1 σχόλιο:

  1. θεος οποιος τα εγραψε ολα. μπραβο σου φιλε.μου να μη ξεχναμε τι σκατορατσα ηταν ο αχρηστος μεθυσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html