Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΣΤΕΓΝΩΣΑΝ ΤΑ ΣΤΕΓΝΑ ΑΠΟ ΝΕΡΑ!! ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ




Η  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΈΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΥΠΟΚΛΗΝΟΥΜΕΝΩΝ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!!
Κατά κοινή ομολογία η σημερινή κατάσταση όπως εξελίσσεται με την λειψυδρία και την έλλειψη σχεδιασμού απο τους ανίκανους να
χειριστούν καταστάσεις κοινών συμφορών,  φανερώνει την αβεβαιότητα και σπέρνει φόβο στην κοινωνία του τόπου μας.
Σήμερα 7/7/2017 μεσούσης μιας καταστροφικής θερινής περιόδου όπως όλα δείχνουν,με τους βραχιολάκιδες,  και με το πρόβλημα της λειψυδρίας που παρουσιάστηκε  ξαφνικά φέτος, οι διαβεβαιώσεις των ιθυνόντων οτι νερό υπάρχει, αντηχεί σαν τα λεφτά που υπήρχαν επι Γιωργάκη.
Εν τω μεταξύ τα προβλήματα άρχισαν να παρουσιάζονται ένα ένα στους αρμόδιους , ένα απ'αυτά είναι το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το χωριό Αρχάγγελος και το παραθεριστικό μέρος Στεγνά, που για τρίτη μέρα λένε το νερό νεράκι, που  τα μικρά ξενοδοχεία δεν έχουν νερό για τα καζανάκια των αποχωρητηρίων τους, ούτε  και για τα λουτρά.
Η κατάσταση αυτή γίνεται εξοργιστική και ανυπόφορη  για τους κάτοικους του χωριού με άγνωστα επακόλουθα θα μπορούσα να προσθέσω.

Παρα ταύτα για άγνωστο λόγο το παρόν  θέμα δεν έχει γνωστοποιηθεί στην κοινή γνώμη, ακόμη.
Οι τουριστικοί πράκτορες μη μπορώντας να καθησυχάσουν τους πελάτες τους ακυρώνουν μαζικά τα συμφωνηθέντα πακέτα διακοπών και μαζεύουν τους πελάτες τους κακήν κακώς απ'την περιοχή!!
Αυτό σημαίνει καταστροφή για τους μικρούς ξενοδόχους που λόγο των προστίμων θα οδηγηθούν σε πτώχευση, 
Αυτή είναι η κατάσταση όπως διαμορφώνεται δυστυχώς  σήμερα ! 



Τους ανίκανους που εσύ ψήφισες μας φόρτωσες , και τώρα δεν σηκώνεις κεφάλι αρχαγγελίτη μου!

Σχετικότατο θέμα εδώ

2 σχόλια:

  1. ESXOS NTROPI.AXRISTOI APO TOPIKOUS MEXRI DIMARXO KAI SINERGATES,,EKSO RE EKSO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξερω αν ειναι αληθεια και σε ποιο βαθμο, διοτι ως συνηθως την τρίχα την κάνουμε τριχιά, αλλα εστω και ενας να φυγει βεβαιωνει αυτο που πιστευω .Μια ζωη μνημονια αυτο μας αξιζει και ζήτω το all inclusive αυτο αξιζει στο νησι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html