Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ''ΠΑΡΑΜΥΘΙ'' ΜΕ ΛΥΚΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ.




Η Ρωσική αρκούδα, όταν της έριξαν το μαχητικό αεροσκάφος οι λύκοι, μπήκε στην σπηλιά της και κρύφτηκε. Όταν πέρασε η μπόρα βγήκε αλλά δεν είχε βάλει μυαλό. Το επόμενο ουρλιαχτό ήταν το Allahu akbar, και ξανά κρύφτηκε η αρκούδα όταν έπεσε νεκρός ο
αρκούδος πρέσβης. 

Φαίνεται ότι τώρα, μετά απ' αυτό το πήρε το μήνυμα η Ρώσικη αρκούδα... Βγήκε λοιπόν δειλά δειλά ξανά η από την σπηλιά της περιμένοντας την επόμενη φάπα, αλλά αυτή την φορά είχε ένα σχέδιο. Έφτιαξε σε χρόνο ρεκόρ το μεγαλύτερο Τζαμί της Ευρώπης δώρο στον μάγκα γκρίζο λύκο. 
Για να τον κατευνάσει, του πούλησε και το καλό της όπλο, τους s400, έτσι να πέφτει το μαχητικό των προβάτων της Ελλάδας πριν προλάβει να σηκωθεί γνωρίζοντας βεβαίως ότι ο μεγάλος εχθρός του λύκου που θα υποστούν τα πυρά αυτού του όπλου θα είναι τα Οrtodox brothers της ίδιας της ρωσικής αρκούδας, εκείνα τα προβατάκια που κοιμούνται με τα τσαρούχια. 

Η αλήθεια που είναι μπροστά μας αλλά δεν μας αφήνουν να δούμε, είναι ότι η βάση της Ορθοδοξίας βρίσκεται στην χώρα του λύκου, κι αυτό το γνωρίζει καλά η Ρώσικη αρκούδα. Ξέρει ότι ο λύκος μέσα από ένα καλοστημένο σχέδιο κοντά 6 αιώνων έχει εξαπολύσει τους ''τσοπάνηδες'' να διαχειρίζονται τα πρόβατα στις Ortodox χώρες. Οι ''επιδοτήσεις'' των Μ.Μ.Ε. κάνουν καλά την δουλειά τους. 
Το πιο ωραίο ξέρετε ποιο είναι; Τους ''τσοπάνηδες'' που διαχειρίζονται τα πρόβατα δεν τους πληρώνει η χώρα του λύκου για να δουλεύουν υπέρ της... Αλλά τα ''παίρνουν'' χοντρά από τα ίδια τα κράτη των προβάτων ως δημόσιοι υπάλληλοι, με τεράστιες παροχές και φορολογικές ελαφρύνσεις. 
Έτσι με τα ίδια τα λεφτά των φορολογούμενων προβάτων της εκάστοτε Ortodox χώρας, προπαγανδίζουν μέσα από τα κανάλια, τα ραδιόφωνα, τις ιστοσελίδες και τα κακογραμμένα παραμύθια (ένας θεός να τα πει βιβλία) ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΚΡΙΖΟΥ ΛΥΚΟΥ ΤΟΥΣ!!!!! ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ''ΛΥΚΟΙ'' κράζει ο ''αρχι-τσοπάνης'', κι από τις χώρες των προβάτων και της αρκούδας... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Σφάξε με λύκε μου ν' αγιάσω!!! 
Είναι μάγκας ο γκρίζος λύκος, η δεν είναι; Έχει διδαχθεί την ιστορία του και ξέρει πως και με ποιους μπορεί να διαχειρίζεται τα πρόβατα του χωρίς να χρειαστεί καν να τους κάνει πόλεμο.
ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΖΗΣΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ.
Η μόνη μου ικανοποίηση σε όλα αυτά, είναι η αποκάλυψη των απατεώνων-προδοτών-πρακτόρων.
Πάμε σαν άλλοτε λοιπόν... ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ Ε; 
Δεν σας είπε κανένας ΧΑΪΒΑΝΙΑ, συνεχίστε τον ύπνο.

ΑΘΗΝΑΔΗΣ ! Δίνει την τσόντα στο λαό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html