Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Η Facebook εργάζεται επάνω στην κατασκευή αρθρωτού smartphone με πρώην στελέχη της GoogleΗ ιδέα του αρθρωτού smartphone εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία που έφτασε πιο κοντά απ’ όλους (Google) αποφάσισε να “σκοτώσει” το project της (Project Ara). Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Facebook φαίνεται να εργάζεται και αυτή επάνω στην κατασκευή αρθρωτού smartphone, την
οποία χαρακτηρίζει στην πατέντα της ως “αρθρωτή ηλεκτρομηχανική συσκευή” που θα επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τα modules με ευκολία.
Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα, ωστόσο, η πατέντα αναφέρει ένα smartphone και ένα έξυπνο ηχείο ως πιθανούς υποψήφιους. Εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι μερικά από τα σημαντικότερα στελέχη του Project Ara εργάζονται πλέον στο Building 8, δηλαδή το τμήμα της Facebook που ασχολείται με την κατασκευή hardware και άλλων καινοτόμων τεχνολογιών (π.χ. πληκτρολόγηση με το μυαλό, ακοή μέσω του δέρματος).
Με δεδομένο ότι δεν έχουμε κάτι επίσημο και ότι πρόκειται απλά για κατάθεση πατέντας, ίσως η όλη ιστορία να μείνει στο ράφι.
[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html