Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Google Play 8.0: Η νέα έκδοση δείχνει επιτέλους τις επερχόμενες αλλαγές στις εφαρμογές απευθείας από την καρτέλα Updates

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια και να φτάσουμε στην έκδοση 8.0 του καταστήματος Google Play για να δούμε μια λειτουργία που θα περίμενε κανείς πως θα ήταν δεδομένη για το οικοσύστημα της Google. Ποια είναι αυτή; Η δυνατότητα να βλέπεις απευθείας από το κέντρο αναβάθμισης των εγκατεστημένων εφαρμογών της συσκευής σου τις αλλαγές που φέρνει η νέα έκδοση κάθε εφαρμογής, χωρίς να χρειαστεί να μεταφέρεσαι σε άλλη οθόνη.


Μέχρι πρότινος ο χρήστης έπρεπε να πατήσει επάνω στην εφαρμογή που ετοιμαζόταν να αναβαθμιστεί για να μεταφερθεί στην ξεχωριστή υποσελίδα της και από εκεί να ψάξει
να βρει το changelog. Με την έκδοση Google Play 8.0, η οποία θα εμφανιστεί σταδιακά σε όλους τους χρήστες, θα βλέπεις απευθείας από την καρτέλα των Updates το κείμενο με τις επερχόμενες αλλαγές.
περισσότερα εδώ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html