Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Πωλήθηκαν έναντι 60 εκατ. οι θυγατρικές της ΕΒΖ στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!-Σερβία


Έναντι του τιμήματος των 60 εκατ. ευρώ εξαγόρασε ο όμιλος ΜΚ του Σέρβου επιχειρηματία Μίοντραγκ Κόστιτς τις δύο θυγατρικές της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στη Σερβία.

Το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών...


Ο πλειοδότης συμφώνησε με τον εκκαθαριστή της Αγροτικής Τράπεζας αλλά και με την κυβέρνηση να βελτιώσει την προσφορά του από τα 51 εκατ. σε 60 εκατ. προκειμένου να αποκτήσει τον έλεγχο των δύο ζαχαρουργείων.

Η παρέμβαση του Μαξίμου ήταν καθοριστική αφού η διαδικασία είχε κολλήσει στη διοίκηση της ΕΒΖ που δεν έβαζε την υπογραφή της για να κλείσει η συμφωνία.

Με το τίμημα που θα εισπράξει η Πειραιώς ως βασική πιστώτρια της ΕΒΖ θα δρομολογηθεί η διαδικασία αναδιάρθρωσης του δανεισμού και η εξυγίανση της εταιρείας στην Ελλάδα, ώστε να διασφαλιστούν 200 θέσεις εργασίας αλλά κυρίως η διάθεση της παραγωγής χιλιάδων τευτλοπαραγωγών στη Βόρεια Ελλάδα.

ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΡΑΓΙΑ ΜΟΥ ,, 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html