Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΟΤΑΝ Ο ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΕΠΑΙΖΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ !! ΟΙ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΈΤΡΙΒΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ !! ΕΡΓΑΣΙΑΙ ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ!!



Το μεγάλο στοίχημα του κάποτε ηγήτορα  της νομαρχίας  Δωδεκανήσου Μαχαιρίδη,  παρουσιάζει   ανωμαλίες, στο έργο που έπαιξε τα ρέστα του ο κομματικός  παλιάς κοπής πολιτικών και
έφαγε τα μούτρα του, καταστρέφεται κομμάτι κομμάτι.
Η οδός που έλαμπε οταν παραδόθηκε απο τους ημέτερους εργολάβους ομοιάζει  τώρα με βομβαρδισμένο τοπίο σε πολλά σημεία του, οι  λάκκοι και οι ανισότητες του οδοστρώματος δημιουργούν εκνευρισμό στους οδηγούς, οι δε ημιτελή εργασίες  βγάζουν μάτια!
Αναντίρρητα οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι οι αρπακολλίστικες  εργασίες για την αποπεράτωση του έργου σε χρόνο "προεκλογικό" προσδιορίζονται απ΄την κοινή γνώμη ως  αλήτικες. 

Συμπερασματικά  μπορούμε να υπολογίσουμε με το νοητικό μας αλητόμετρο τα χιλιόμετρα της αλητείας που παραδόθηκαν στον Ροδιακό λαό!
Βλέπεις τα φαινομενικά γυαλιστερά κουδουνάκια που μας παραδόθηκαν άρχισαν να σκουριάζουν και πολύ γρήγορα μάλιστα,,
Προχθές στην δεξιά λωρίδα πάνω απο την γέφυρα του Ψαλιδόκαμπου στις Καλυθιές, οι σύνδεσμοι διαστολών, αναστολών ξηλώθηκαν λόγο κακοτεχνίας[άρπα κόλλα], που αν δεν εντοπίζονταν άμεσα, θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρότατο ατύχημα. 
Τελικά ποιος ήταν αυτός οι αυτοί που έλεγξαν  και υπόγραψαν για την αποπεράτωση του έργου για να πληρωθούν οι αρπακολλίστες εργολάβοι; θέλουμε να μάθουμε!!!
Ολοκληρώνοντας θα πρέπει να ενημερωθούμε λίγο για την αθέατη πλευρά του έργου που βασάνισε μια δεκαετία το νησί μας! οι εταιρείες  ΕΡΓΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ Α.Β.Τ.Ε.Ε. και ΕΡΚΑΤ Α.Ε που πήραν την εργολαβία απο το βαθύ κράτος της εποχής, ανάθεσαν μάλλον υπο την πίεση Μαχαιρίδη λόγο εκλογών σε πολλούς και διάφορους "υπεργολάβους" διάφορες εργασίες τμημάτων του έργου, οι οποίοι ήταν ξεκάθαρα άσχετοι αλλοδαποί καουμπόηδες.
 Σημειωτέων οτι ντόπιοι υπεργολάβοι που εργάστηκαν στο έργο ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα, για τον απλούστατο λόγο οτι ήταν ακριβοί ! 
Στο  σημείο αυτό θα αποτελούσε τεράστια παράληψη αν δεν αναφέρουμε την μεγάλη συνδρομή των μεγάλων πολιτικών μηχανικών της Νομαρχίας  που πέρασαν τους σωλήνες  μεταφοράς νερού, απο το φράγμα Γαδουρά στην πόλη της Ρόδου, κάτω απο τον διαπλατυσμένο κεντρικό οδικό άξονα, που αυτό μπορεί να ελοχεύει μελλοντικούς κίνδυνους σε περίπτωση υπόγειων διαρροών!και άντε πάλι διακοπές κυκλοφορίας και άντε μπαναγίες.

Με άλλα λόγια,ράβε ξήλωνε  δουλειά να μην μας λείπει  ,,  .   Τελικά ποιος θα πληρώνει την νύμφη και τον γαμπρό όμως ;


Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιοι δεν θέλουν να δημοσιευτούν. Οτιδήποτε άλλο, είναι δημόσιες σχέσεις» (Τζωρτζ 'Oργουελ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html