Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ο ΒΛΑΣΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΎΩΣΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ !!!



Αηδιάζω με τις ρηχές αναλύσεις και τους εύκολους αφορισμούς. Διαβάζω σε μπανεράκι που κυκλοφορεί και αναπαράγεται ευρύτατα: "Στη Βουλγαρία πήγαν 60.000 επιχειρήσεις σε 179 ημέρες.
250.000 νέες θέσεις εργασίας. Σε αυτές εργάζονται μόνον 11.500 Έλληνες. Μπράβο Τσίπρα".

Τρίχες! Ο "Τσίπρας" και ο κάθε άλλος τυχοδιώκτης (όλοι τέτοιοι υπήρξαν μέχρι τώρα) διαχειριστής της πολιτικής εξουσίας είναι μόνον ...η δικαιολογία.

Πρόκειται περί ΑΠΑΤΡΙΔΟΣ και ΛΟΥΜΠΕΝ επιχειρηματικής τάξης άπληστων κερδοσκόπων που ουδεμία αγάπη έχουν για την πατρίδα τους. Είναι λ.χ. σαν να πηγαίνει ο Άγγλος επιχειρηματίας τις επιχειρήσεις του στην Ιρλανδία ή ο Ισπανός στο Μαρόκο. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (η πρώτη είναι η ορθόδοξη θεοκρατία) ΕΙΝΑΙ Η, ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ (και άρα πατριωτικής) ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ. Όλα τα άλλα είναι "αριστερές" και "δεξιές", άρα άκυρες, αναλύσεις και γενικώς "σε δουλειά να βρισκόμαστε".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html