Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΒΜΑ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΥΤΑ !


ΟΤΑΝ Η ΑΗΔΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΡΩΜΕΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ !!

Είναι γνωστό οτι η χώρα μας πληρώνει εκατομμύρια ευρώ σε ευρωπαϊκά πρόστιμα λόγο μη συμμόρφωσης της  στους υγειονομικούς κανονισμούς της ένωσης.
Επομένως αντι να συμμορφωθούμε με την κοινή λογική και τα
ευρωπαϊκά κεκτημένα αυτοκαταστρεφόμαστε μέρα με την μέρα χρόνο με τον χρόνο, εξάλλου όταν εμείς πετούσαμε τα βελανίδια άλλοι τα έτρωγαν,,,΄
Στην  περιοχή που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, κάποτε δέσποζε ένα μοναδικό σπήλαιο με σταλακτίτες τεραστίων διαστάσεων, σήμερα μετά απο την κατεδάφιση του απο τα μηχανήματα  της άλλοτε νομαρχίας επι των ημερών του "αλώβητου" και καθαρού πολιτικού Μαχαιρίδη, μετετράπη σε μια σιχαμένη χωματερή, που ο καθένας μέχρι και σήμερα εναποθέτει τα  απορρίμματα και μπάζα  χωρίς κανένα πρόβλημα.
Μαρτυρίες ενδείξεις και μάλλον αποδείξεις  απο   όσα προανέφερα υπάρχουν.[Για όποιον θέλει να ακουμπήσει το θέμα]

Για τους ιθύνοντες του δήμου που στα σίγουρα γνωρίζουν την άθλια κατάσταση που επικρατεί  στην παραθεριστική περιοχή των Κ-ολυμπίων, δεν ενεργούν με σχέδιο επιμελημένα για να ανακόψουν   αυτην την κατάσταση,για άγνωστο λόγο,,  όσο για τους χωρικούς και ξενοδόχους της περιοχής ο παρόντας χώρος είναι Η λύση, αφού εκεί ξεφορτώνονται τα σκουπίδια τους οικονομικά οικονομικά στο άψε σβήσε .! Εκτος αυτών έχουμε και τους Αλλοδαπούς εργολάβους που κοντά στους ντόπιους έμαθαν το κόλπο και κάνουν  ίδια,  είμαστε μπάτε χοίροι αλέσετε τελείωσε !!
Να αναλάβει την υπόθεση εισαγγελέας, αφου οι τύποι τα ξύνουν.
Τον άνθρωπο που χαμοστρώνεται στις αποθήκες εκεί δίπλα στο κάποτε στρατόπεδο να τον τοποθετήσετε στην είσοδο της χωματερής, μήπως και γλυτώσουμε κανένα μπάζο, ώσπου να απομακρυνθούν φυσικά τα μπάζα  απ΄την περιοχή, για να σταματήσει αυτή η εχθρική για την παραθεριστική περιοχή κατάσταση. 
Εμείς οι Ελληνες αγαπητοί αναγνώστες του ιστιοτόπου μας , κάποτε λατρεύαμε την φύση ως Θεά, ο σεβασμός μας προς αυτήν ήταν τρόπος ζωής.
Η μάνα  η φύση, μας καλεί να την βοηθήσουμε,και αυτό φαίνεται,,, όλοι μαζί με κοινό στόχο να κάνουμε όμορφη ξανά την πατρίδα μας, όχι άλλα μπάζα ανεξέλεγκτα,  μην ρίχνουμε σκουπίδια έξω, Σεβασμός στην  πατρίδα ισούται με σεβασμό  στην μητέρα φύση. Μπορούμε!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html