Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Σύμφωνα με τον Ερμη, λίγο λιγότερο από ένα εκατομμύριο χρόνια πριν, ο Άρης ήταν παρόμοιος με την Γη.






Υπήρχαν ωκεανοί και νερό και δέντρα και τα πάντα ήταν υπεροχα. Στον Αρη ομως επικρατουσε πολεμος. Καταστραφηκαν και αρκετοι ηρθανε στην γη.

Ηρθαν στην ατλαντιδα που κατοικουσαν ατλαντες και λεμουριοι.Οι Αρειανοί ομως,
ειχαν κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος. Εδωσαν πρόσβαση σε έναν τεράστιο αριθμό πνευμάτων (οντα) που ειχαν χαμηλότερες διαστάσεις απο τα οντα της γης ,να μπουν σε σωματα οντων υψηλότερων διαστάσεων. Εκατονταδες χιλιαδες λοιπον τετοια πνευματα εισηλθαν στα σωματα των ατλαντων και λεμουριων γιατι αλλιως δεν μπορουσαν να ζησουν .Αυτο ομως ηταν μια πλήρης καταστροφή - η μεγαλύτερη καταστροφή, η οποία είδε Γη.Η ζωή εκφυλίστηκε και κατέρρευσε.

Στην ήπειρο της Ατλαντίδας όλοι οι κατοικοι ηταν άρρωστοι. Άρχισαν να πέφτουν άρρωστοι με παράξενες ασθένειες. Για ενα μεγάλο χρονικό διάστημα η Γη ήταν κόλαση. 1600 ερχομενοι δάσκαλοι χριστοι (σαν αυτους τους δασκαλους που μπορουν να κατεβουν στην γη και να αναληφθουν παλι, κατατασω τον Τυανεα τον Απολλωνιο ,(ανεληφθει οταν μπηκε σε ναο) ,τον Χριστο κλπ) έκαναν ό, τι μπορούσαν για να προσπαθήσουν να διορθώσουν την κατάσταση. Ποια κατασταση; Να μην επιτρεπουν τα κατωτερα σε διαστασεις πνευματα να μπαινουν σε σωματα ατλαντων και λεμουριων .Χριστο οταν λεμε εννοουμε ενα ον καλο ,εναν ανθρωπο καλο.Χριστό ονομαζε και ο Κύρος, ο βασιλιας της Περσιας τον εαυτο του .Τιτλος ειναι .

Μην αρχισουμε παλι να μαλωνουμε .Ρε παιδι μου σκεφτομαι πως να προχωρισω .Παραξενοι ειστε μερικοι .Αυτα που γραφω τωρα τα αντιγραφω απο αυτα που λεει ο Ερμης .Τι λεει παρακατω; Οτι αποφασισαν να βαλουνε το Χριστό πλέγμα γυρω απο την γη .Γαμοτο ηρεμιστε και αν θελετε διαβαστε παρακατω. Αρχικά γύρω από τη Γη υπηρχαν 30 εκατομμύρια δίκτυα (κουνουπιέρες), αλλά τώρα υπάρχουν περίπου 13 - 15.000.000, και ο αριθμός αυτός μειώνεται ραγδαία.Καθε ενας οργανισμος φυτο, ζωο κλπ.εχει το δικο του δικτυο.Το βρηκαν τωρα οι επιστημονες .Αν και το εγραψα πριν ,το ξαναγραφω .Ιαπωνες επιστημονες πηγαιναν και διναν γλυκοπατατες σε νησια που ειχαν μαιμουδες .Οι γλυκοπατατες επεφταν στην λασπη .Τις τρωγαν με τις λασπες .

Μια μαιμου καθαρισε τις λασπες και ετρωγε τις γλυκοπατατες .Αμεσως και οι αλλες μαιμουδες κανανε το ιδιο. Αυτο δεν ειναι παραξενο. Παραξενο ηταν οταν πηγαν σε αλλα νησια να ταισουν τις μαιμουδες ολες αυτες, αν και βρισκονταν μακρυα απο το νησι που καθαριζαν τις πατατες ,ολες λοιπον οι μαιμουδες απο ολα τα αλλα νησια καθαριζαν απο τοτε και αυτες τις γλυκοπατατες. Υπαρχει δηλ. ενα πλεγμα για τις μαιμουδες που περιβαλει την γη και μεσω αυτου του πλεγματος μεταβιβαζονται οι σκεψεις.Γινανε και αλλα πειραματα .
Τωρα δεν θα καθομε να τα περιγραφω Καταλαβαμε το νοημα .Αυτα τα πλεγματα βρίσκονται ψηλά πάνω από τη Γη σε υψόμετρο περίπου 60 μίλια και άνω.Εδω στηριζετε το Χααρπ.Αποφασισαν λοιπον να κανουνε αυτο το Χριστο πλεγμα μπας και συμορφωθουν οι κατοικοι της ατλαντιδας .Αναμεταδοτες αυτου του Χριστου πλεγματος ηταν στην γη οι ναοι των αρχαιων ελληνων .Να γιατι δεν κτιζανε οπου νανε τους ναους οι προγονοι μας .

Δεν ηταν τσαμπουκαδες και δεν λογαριαζαντην πολεοδομια αλλα επρεπε να γινουν αναμεταδοτες χωρις να αφησουν κενα .Γι αυτο διαλεγαν υψηλα μερη, κορυφες βουνων ,οχι για να ειναι κοντα στον θεο, αλλα για να πιανουν το σημα οπως τωρα οι κεραιες τηλεορασεως κινητων κλπ.Για να κανουνε λοιπον αυτο το πλεγμα κατεβηκα ο Ρα ,ο Διας .Τωρα πως το εφτιαξε ,που το εφτιαξε, αν υπαρχει ακομη ή οχι μπορει μετα να συνεχισω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html