Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΡΟΔΟΣ ! ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ! ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ



 ΓΙΑ ΤΟΝ  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ   ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ 
Κατά κοινή ομολογία οι δήμοι και οι περιφέρειες της χώρας ανα την Ελληνική επικράτεια , χαρακτηρίζονται απ'τους πολίτες ως δημαγωγοί, αδιαφόρετοι,  ακόμα και
Τούρκοι φοροεισπράκτορες.
Οι κάποτε υποχρεωτικές κοινωνικές εργασίες για την προφύλαξη του κοινωνικού συνόλου   απο ασθένειες, όπως οι απεντομωσεις που γινόντουσαν απο τους δήμους, είναι παρελθόν .
Όπως συμβαίνει λοιπόν σε όλη την χώρα έτσι και στην Ρόδο, οι υποχρεωτικές κοινωνικές εργασίες του δήμου έλαβαν τέλος, τώρα ο καθένας που έχει την δυνατότητα να πληρώσει για να κάνει απεντόμωση  έχει καλώς, στις φτωχογειτονιές και συνοικίες όμως που δεν υπάρχουν λεφτά, οι πολίτες είναι σε καθημερινή βάση να βιώνουν τον αβίωτο,  απ'τα σύννεφα κουνουπιών,την ζέστη,με χωρίς νερό.
Μολονότι οτι οι πολίτες όλων των κοινωνικών στρωμάτων πληρώνουν τουρκοχαράτσια στους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, δεν παίρνουν πισω τίποτα ως αντιστάθμισμα, ούτε καν τις αυτονόητες υποχρεώσεις των δήμων.
Απ΄την Σκύλα στην Χάρυβδη ο λαός , και απο χλιδή σε χλιδή οι βολεμένοι και όσοι βρήκανε.
Στο μεταξύ μαζί με μας την πληρώνουν και οι επισκέπτες μας, η αλλιώς αιματοδότες ,,,. Καλούμε τον απρόσωπο δήμο Ρόδου και τον εκατομμυριούχο να πράξη τα δέοντα, αν όχι ας δώσει λύση η περιφέρεια ΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html