Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Το DNA του «Ρωμηού» οδηγού στις ΗΠΑ. Δεν του καίγεται καρφί για τον πεζό γιατί έχει ασφάλεια και τον Χριστό μαζί του (video)



«Ο πεζός έχει προτεραιότητα», λέει ένας άνδρας στον οδηγό με το μουστάκι που κόντεψε να τον πατήσει. Και εκείνος απαντά «Το ίδιο και ο Χριστός, αλλά τον σταύρωσαν». Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο site worldstarhiphop.com ο ένας εκ των δύο
πρωταγωνιστών είναι 99% Ρωμηός, αφού ακούγεται καθαρά να λέει τη λέξη «Χριστός» στο 0:13.,και μαλάκα στο τέλος.
 Είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που σύμφωνα με τον τίτλο του δημοσιεύματος αγνοεί παντελώς τους πεζούς γιατί έχει ασφάλεια και τον Ιησού μαζί του.

Ο πεζός τον κατηγορεί για απροσεξία μετά από ένα παρά λίγο ατύχημα. Ο οδηγός δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχθεί ότι έφταιγε, τα νεύρα του είναι πάνω από το κεφάλι του και δεν σταματά να εξαπολύει απειλές. «Θες να πας φυλακή;», ακούγεται να του λέει κάποια στιγμή ο πεζός ενώ ο Ρωμηός απαντά: «Εσύ θες να πας στο νεκροταφείο;»

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html