Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Σαδιστής. Tα άφησε να καούν ζωντανά!


ΥΠΟΓΡΑΦΩ

Άφησε 20.000 γουρούνια να καούν ζωντανά -- είναι η νέα θηριωδία του σαδιστή Ολλανδού κτηνοτρόφου Άντριαν Στράθοφ. Μαζί όμως μπορούμε να φροντίσουμε ώστε να είναι και η τελευταία του, πιέζοντας τους αρμόδιους να αναστείλουν τις άδειές του και να επιθεωρήσουν όλες τις φάρμες του. Πρόσθεσε το όνομά σου με ένα κλικ και διάδωσέ το παντού!
ΥΠΟΓΡΑΦΩ
Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

20.000 γουρούνια κάηκαν ζωντανά, στρυμωγμένα σε μικροσκοπικούς στάβλους χωρίς διέξοδο.  

Οι φάρμες του Ολλανδού Άντριαν Στράθοφ ήταν κολαστήρια πολύ πριν την πυρκαγιά: στοιβάζει τα ζώα το ένα πάνω στο άλλο, σκοτώνει στο ξύλο άρρωστα γουρουνάκια και αφήνει ζώα με σπασμένα κόκαλα και ανοιγμένα όργανα να υποφέρουν.  

Ο σαδιστής κτηνοτρόφος έχει ανατριχιαστική φήμη. Η Γερμανία τού έχει ήδη απαγορέψει την κτηνοτροφική δραστηριότητα. Τώρα πρέπει να κάνουν το ίδιο κι άλλες χώρες της ΕΕ.  

Νομίζει ότι μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητος, αλλά αν κάνουμε αυτήν την εκστρατεία τεράστια, μπορούμε να εξασφαλίσουμε νέους εξονυχιστικούς ελέγχους και να ζητήσουμε από τους αρμόδιους να αναστείλουν τις άδειές του, μέχρι να γίνει επιθεώρηση σε όλες του τις μονάδες. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο!

Υπόγραψε: «Βάλτε λουκέτο στις φάρμες της φρίκης»

Προς τις τοπικές, περιφερειακές, εθνικές και ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές:  

«Ως πολίτες εξοργισμένοι από τα απίστευτα βασανιστήρια ζώων στις κτηνοτροφικές μονάδες του Άντριαν Στράθοφ, σας καλούμε να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που παρέχει η τοπική, περιφερειακή, εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, για να του ανακαλέσετε τις άδειες εκτροφής, ώστε να μην μπορεί να διατηρεί κτηνοτροφικά ή άλλα ζώα. Επίσης, σας ζητάμε να θεσπίσετε αυστηρότερα μέτρα για την πυρασφάλεια και τα δικαιώματα των ζώων, ώστε να αποφευχθεί μια παρόμοια τραγωδία στο μέλλον.»


Υπόγραψε: «Βάλτε λουκέτο στις φάρμες της φρίκης»

Ο Στράθοφ είναι ένας από τους μεγαλύτερους κτηνοτρόφους στην ΕΕ, με 6 μεγαφάρμες στην Ολλανδία και πολλές άλλες σε Ουγγαρία και Γερμανία. Παρόλο που η ολλανδική αρχή για την ασφάλεια των τροφίμων έχει επιθεωρήσει 14 φορές τις φάρμες του και οι αναφορές για κακοποίηση, τα πρόστιμα και οι παραβάσεις συσσωρεύονται, μόλις πήρε άδεια για εκτροφή άλλων 11.000 χοίρων!  

Αρκετά! Αυτό δεν είναι κτηνοτροφία. Είναι βιομηχανικά βασανιστήρια!  

Μαζί μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι αυτά ήταν τα τελευταία του θύματα. Ας δημιουργήσουμε μια τεράστια δημόσια έκκληση, αναγκάζοντας τις ρυθμιστικές αρχές να παρέμβουν, για να αποτρέψουμε το επόμενο λουτρό αίματος:

Υπόγραψε: «Βάλτε λουκέτο στις φάρμες της φρίκης»
Το κίνημά μας έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στη βία κατά των ζώων – από το φεστιβάλ σκυλίσιου κρέατος της Κίνας μέχρι το βάρβαρο εμπόριο αίματος έγκυων αλόγων. Ξέρουμε πως, όταν συσπειρωνόμαστε μαζικά για την προστασία των ζώων, καταφέρνουμε απίστευτα πράγματα. Κι αυτή η φορά δε θα ’ναι διαφορετική...  

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,  
Mike, Anneke, Luca, Danny και όλη η ομάδα του Avaaz  

ΠΗΓΕΣ:  

20.000 γουρούνια πεθαίνουν σε πρόσφατη τεράστια πυρκαγιά σε ολλανδική κτηνοτροφική μονάδα (στα Αγγλικά) – Dutch News
http://www.dutchnews.nl/news/archives/2017/07/20000-pigs-die-in-latest-massive-dutch-factory-farm-fi...  

20.000 γουρούνια πεθαίνουν από καταστροφική πυρκαγιά σε ολλανδική φάρμα (στα Αγγλικά) – AgriLand
http://www.agriland.ie/farming-news/video-20000-pigs-die-in-devastating-dutch-farm-fire/  




Το Avaaz είναι το μεγαλύτερο κίνημα πολιτών με 44 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως
. Κινητοποιούμαστε για να φέρνουμε τις απόψεις και τις αξίες των λαών στο επίκεντρο των παγκόσμιων πολιτικών αποφάσεων. Η λέξη «Avaaz» σημαίνει «φωνή» ή «τραγούδι» σε πολλές γλώσσες. Τα μέλη του Avaaz βρισκόμαστε σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ η ομάδα μας είναι διασκορπισμένη σε 18 χώρες και 6 ηπείρους, και χρησιμοποιεί 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για τις μεγαλύτερες νίκες του κινήματός μας ή βρες μας στο Facebook και το Twitter.

Έλαβες αυτή την ειδοποίηση επειδή στις έγινες μέλος του Avaaz υπογράφοντας ένα ψήφισμα με τη διεύθυνση email Nektron444@gmail.com.

Για να βεβαιωθείς ότι οι ειδοποιήσεις του Avaaz εμφανίζονται στα εισερχόμενά σου, πρόσθεσε το avaaz@avaaz.org στις επαφές σου. Αν θέλεις να αλλάξεις το email, τη γλώσσα ή άλλα στοιχεία σου, πάτα εδώ, ενώ αν θέλεις να σταματήσεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις πάτα εδώ για να διαγραφείς από μέλος.


Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με το Avaaz, μην απαντήσεις σε αυτό το email. Απλά γράψε μας μέσω του συνδέσμου www.avaaz.org/el/contact.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html