Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ! ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!


 ΠΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ;ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΡΥΦΟ ; ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΡΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ  ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ!! 

Αγαπητοί αναγνώστες, Ελληνες ,  Ροδίτη και Ροδίτισσα η παρούσα ανάρτηση δεν έχει σκοπό να πανικοβάλει η να εκφοβίσει, έχει σκοπό να  ενημερώσει , εκτός αυτού πληροφορούμε οτι η
ανάρτηση βασίζεται σε αδιάσειστες μαρτυρίες  απο πολλές πηγές, ωστόσο ο καθένας μπορεί να εξακριβώσει την αλήθεια όπως και την στυγνή πραγματικότητα πηγαίνοντας μια βόλτα στα παλιά σφαγεία, η ρωτώντας τους εθελοντές που εμπλέκονται στην καθημερινότητα του χώρου.

Όπως πληροφορηθήκαμε υπάρχουν κρούσματα ψώρας και άλλης σοβαρής δερματικής ασθένειας σε πρόσφυγες και μετανάστες , ανάμεσα τους και μικρά παιδιά.
Και τί έγινε μπορεί να πει ο καθένας η ψώρα γιατρεύεται.
Για την άλλη όμως την σοβαρή δερματοπάθεια τι γίνεται ; μάθαμε οτι οι πληγές  των ασθενών που προσβλήθηκαν απο αυτήν την άγνωστη αρρώστια είναι μεγάλες και σε όλο το σώμα,,,,η διεύθυνση του νοσοκομείου θα έπρεπε να είχε προβεί σε ανακοίνωση, γιατί τόσο σιγή;; τι ασθένεια είναι διοικητή Κατερίνα Χατζηστρατή ; είναι μεταδοτική; πόσοι έχουν  προσβληθεί  μέχρι τώρα; Ζητούμε ενημέρωση ως πολίτες.
Επίσης ο Ντίνος να βγει σε τοπικό ραδιόφωνο να ενημερώσει τον Ροδιακό λαό αύριο κιόλας !! και να πει την αλήθεια! για τα τρόφιμα για την άγνωστη αρρώστια ,για τον δήμαρχο και την αναισθησία της δημοτικής αρχής, για τους στοιβαγμένους !! για όλα !!
Ταυτόχρονα στοιβαγμένες ψυχές παράνομων μεταναστών για περισσότερο απο 18 μήνες περιμένουν το μη ερχόμενο θαύμα τους,, καλύτερα δεν είναι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους; που βασανίζονται εδώ σαν άδικες κατάρες;
 Μαζί με αυτούς νέες αφίξεις παράνομων και προσφύγων καθημερινά καταφθάνουν στο νησί μας , μιας και οι καλοί γείτονες  Τούρκοι άνοιξαν την μεταναστευτική στρόφιγγα πάλι!

Πληροφορίες αναφέρουν οτι ο δήμαρχος Ρόδου ζήτησε εγγράφως απο την περιφέρεια να του παραχωρηθεί ο χώρος στο νομαρχιακό φυτώριο στα Κοσκινού για να μετεγκαταστήσει τους μετανάστες απο το άτυπο κέντρο φιλοξενίας, λόγο οτι θέλει να εκποιήσει απότι μάθαμε το ακίνητο των σφαγείων! 
Με άλλα λόγια το μπαλάκι πλέον βρίσκετε στα χέρια του περιφερειάρχη Χατζημάρκου.
Οι Κοσκινιάτες έχουν γνώση περι του θέματος;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html