Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΜΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ!!ΒΙΝΤΕΟ

  


Ο Χριστιανισμός ως γνήσια Εβραϊκή αίρεση απέκλεισε από την μόρφωση την γυναίκα                                                                                        Οι γυναίκες λέει ο Χρυσόστομος
όταν υποτάξουν κάποιον εις την εξουσία των τον καθιστούν
.......εύκολη λεια στον διάβολο,περισσότερο
απρόσεκτο,αδιαντροπον,ανόητο,ανελεύθερο , δουλοπρεπή, αυθάδη ,φλύαρο,και μια λέξη όλα τα ελαττώματα που έχουν αυτές τα αποτυπώνουν στη ψυχή τους!!Το ακούτε Χριστιανες??Όποιος συναναστρέφεται με γυναίκες συνεχίζει ο Χρυσόστομος είναι ...αργυτης ,αργόσχολος και ...μηδαμινός!! Η γυναίκα για την Ορθόδοξη εκκλησία είναι μόλυνση!!Η ερωτική συνεύρεση μαζί της αποτελεί εστία μολύνσεως,όχι μόνο για το σώμα αλλά και για την ψυχή!!Για την συνεύρεση παπά με παπά δεν λες τίποτα Χρυσόστομε γι' αυτό και έχουμε τόσους γκέϊ παπάδες!!Ο ΙΑ Κανόνας του Ιωάννου του νηστευτου επιβάλει 40 μέρες ξηροφαγία και εκατό μετανοιες ημερησίως ήτοι 4000 και αποχή από την κοινωνία, σε κάθε γυναίκα  που θα δεχθεί ασπασμούς ανδρός και επαφας χωρίς ωστόσο να διαφθαρεί!!!Σκέψου να διαφθαρεί τι θα πάθει???       Ο Απόστολος Παύλος λέει ότι καλό είναι οι χριστιανοί να μην αγγίζουν γυναίκες!!Παύλο άνδρες μπορούν ??                       Έτσι γίνονται παιδεραστές οι παπάδες!!Και θα κλείσω με την γνωστή χριστιανική ασέβεια προς την γυναίκα με την φράση η γυνή να φοβάται τον άνδρα όχι να τον σέβεται όπως οφείλει και αυτός αλλά να τον φοβάται!!!!  
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:...


                                                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html