Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΡΟΔΟΣ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΗ ΚΥΡΙΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης

Ρόδος: 28η Οκτωβρίου 2017

Απρεπέστατη όσο και  χυδαία κρίθηκε η άνευ λόγο και αιτίας πράξη του μητροπολίτη Ρόδου Κύριλλου κατά του βουλευτή  Σύ.ρι.ζα  Δημήτρη  Γάκη.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία που τραβήχτηκε την ημέρα της εθνικής επετείου στο χώρο
των "επισήμων"  [εξέδρα], οι μητροπολίτες Ρόδου και Καρπάθου, και ο  δήμαρχος φαίνονται να χλευάζουν πισώπλατα τον Δημήτρη Γάκη,  που επέλεξε να κατεβεί απ΄την εξέδρα και να   σταθεί κάτω στον άσφαλτο του δρόμου, όπως όλος ο λαός.
Αφότου ο Δ Γάκης κατέβηκε,  το σόου δεν άργησε να αρχίσει,,, Ο δήμαρχος Φ Χατζηδιάκος  ο εκατομμυριούχος  άρχισε τα γελάκια με τον  μητροπολίτη,   αμέσως το γέλιο μεταδόθηκε και σε άλλους, ο δε μητροπολίτης επιδείκνυε τον παραβάτη με την βασιλική ράβδο του ποιμνίου του.


λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει 

Σκυτάλη στο σόου πήρε ο Αβαρίας Παυλίδης, που με έντονο προστακτικό  λόγο, υποκινούσε τον Δ Γάκη  να ξανα ανέβει στο σανίδι.
Κατα συνέπεια, το γεγονός όπως εξελίχθηκε την ημέρα μνήμης των πεσόντων του έπους του 40 στο νησί μας, αποτελεί ντροπή και όνειδος για αυτούς που συνέπραξαν. 
Συμπερασματικά, έχει καταστεί σαφές ότι κάποιοι αντί να αναβαθμίζονται απ΄τα διδάγματα της ζωής, υποβαθμίζονται με πράξεις φαυλόβιες τις στιγμής η όχι μόνο,  με αποτέλεσμα να κατακρίνονται .

Καταλήγοντας θέλω να επισημάνω στους  "κύριους" αρμόδιους δυο φράσεις, αν νομίζεται  πως μπορείτε να  πράττεστε  δημόσια με τέτοιο ανήθικο τρόπο και υπεροψία σε άλλους που έχουν μια άλλη άποψη, καλύτερα να κάνετε τις εξέδρες παρελάσεων πασαρέλες.,.

Το μάτι ξεγελιέται, ο φακός της φωτογραφικής απομνημονεύει !!!!!

Η εικόνα στα παιδιά που παρελάζουν εκείνη την στιγμή απο το σημείο θα τους μείνει για πάντα ,,,,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html