Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΣΕ...ΓΚΕΙ ΔΑΙΜΟΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)



O αιδεσιμότατος Μπομπ Λάρσον αυτοαποκαλείται ο μεγαλύτερος ειδικός παγκοσμίως σε ό,τι έχει σχέση με σέχτες, αποκρυφισμό και υπερφυσικά φαινόμενα. Έχει εμφανιστεί στην Όπρα και στον Λάρι Κινγκ και πλέον έχει τη δική του εκπομπή στην αμερικανική καλωδιακή τηλεόραση, στην οποία κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Εξορκισμούς.

Ο Λάρσον υποστηρίζει ότι έχει πραγματοποιήσει περισσότερους από 15.000 εξορκισμούς στη ζωή του, με έναν από αυτούς να κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του Ίντερνετ, προσφέροντας ,,,
απλόχερα το γέλιο, καθώς ο πάστορας έχει να αντιμετωπίσει ένα γκέι δαίμονα.

Εκτός του «δαιμονισμένου», ο οποίος μουγκρίζει, γρυλίζει και γενικά κάνει ό,τι κάθε δαιμονισμένος που σέβεται τον εαυτό του, πολύ γέλιο έχει και ο πάστορας – όχι μόνο για το ντύσιμό του – αλλά κυρίως για τις ατάκες τύπου «απαλλάσσω αυτόν τον άντρα από την κατάρα της ομοφυλοφιλίας» και «το χειρότερο πράγμα στον κόσμο για τους άθλιους και βρωμερούς δαίμονες του σεξ είναι η φράση 'Άγιο Πνεύμα'. Πραγματικά το μισούν».

| iefimerida

Πολύ σωστά το σκεφτήκατε ο πεοθηλασμός αρχίζει μετά τον εξορκισμο ,,,,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html