Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

ΤΩΡΑ ! ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΤΣΕΚΙΝΚΣ ΧΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΡΚΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ! ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΝΕΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΈΝΟΥ Π.Σ.Σ- ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑΕίναι γνωστό  βάση του ναυτικού δικαίου περι αβλαβής διέλευσης,  ο οποίος επιτρέπει σε ένα σκάφος να διέλθει από τα χωρικά ύδατα ενός ξένου κράτους υπό ορισμένους περιορισμούς. Η Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας, ορίζει την αβλαβή διέλευση ως
εξής: ″Η διέλευση είναι αβλαβής, εφόσον δεν παραβλάπτει την ειρήνη, την ομαλή λειτουργία ή την ασφάλεια του παράκτιου κράτους. Η διέλευση θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τη Σύμβαση αυτή και τους λοιπούς κανόνες του Διεθνούς Δικαίου,,,,
Αυτό σημαίνει ότι το τουρκικό ρυμουλκό που μεταφέρει την πλατφόρμα εξόρυξης, που κινείτε εντός των χωρικών μας υδάτων και δεν τηρεί την ομαλή λειτουργία και ασφάλεια του έθνους μας , διήλθε παράνομα στα χωρικά μας σύνορα και πρέπει να αναχαιτιστεί,, και να του ζητηθεί να απομακρυνθεί απο τα θαλάσσια χωρικά μας ύδατα! το οποίο και πρέπει να συμμορφωθεί.
Σε περίπτωση  που το τουρκικό δεν συμμορφωθεί,  θα πρέπει να ειδοποιηθεί με προειδοποιητικές βολές κανονιών,  αν δεν ανταποκριθεί και στα προειδοποιητικά πυρά θα πρέπει να χτυπηθεί και να βουλιάξει.
Κατα συνέπεια η ποιο πάνω κινήσεις πληρούν την νομιμότητα και πλήρη εναρμόνιση του διεθνους δικαίου των ενωμένων εθνών, μην ξεγελιέστε συνέλληνες η Ελλάδα έχει ναυτική υπεροχή έναντι της  τουρκίας, και μπορεί να την γονατίσει.
Αυτό που δεν έχουμε είναι η πολιτική τόλμη, η οποία  προΐσταται των στρατιωτικών ανδρών ιεραρχικά.
Γιατί αυτοί που μετρούν τις ψήφους, εκλέγουν τα υποχείρια τους,, Συνεπώς η εθνική ταπείνωση και αδράνεια θα συνεχιστεί για πολύ πολύ ακόμη.
Δυό νέα στοιχεία που προέκυψαν μόλις , η τουρκική διαδικτυακή εφημερίδα Χουριέτ έδωσε στίγμα προορισμού το Μαρμάρις για λίγο μετά το άρθρο εξαφανίστηκε, αυτή η πληροφορία μπορεί να είναι μέρος του σχεδίου και της παραπληροφόρησης.
Εν το μεταξύ σήμερα το απόγευμα  θα περάσει η θα μείνει στα Ίμια; ουδείς γνωρίζει..,,


Φωτογραφία απο την διέλευση  του Τσέκινγκς Χαν τραβηγμένη στην Μυτιλήνη
Φωτογραφία απο την διέλευση  του Τσέκινγκς Χαν τραβηγμένη εχθές στην Μυτιλήνη 
Γιατί κανένα μεγάλο Αθηναϊκό κανάλι η ιστότοπος δεν αναφέρει  το γεγονός;  Σχετικό θέμα ΕΔΩ

Το  σύστημα που ντροπιάζει το γένος  είναι βαθιά ριζωμένο στους κόλπους της πατρίδας και λειτουργεί ως καρκίνωμα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html