Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΚΤΙΝΑ




To Project αυτό φέρεται να είναι ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της M.H.A, και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των εθνών,και  την παγκόσμια επικράτηση της αναρχίας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της "Κάστας των...Ισχυρών" και των ερπετοειδών. Τα ερπετά έχουν έρθει είναι στην Γη και αυτό
που ετοιμάζουν δεν είναι το Blue Beam αλλά  το κρυφό  υποχθόνιο Γώνιο  project και μη γνωστό στο ευρύτερο κοινό, το  Σχέδιο Πράσινη ακτίνα.




Όσον αφορά το Blue Beam οι πρώτες αναφορές μας έρχονται από την δεκαετία του 60' όμως το μεγάλο "μπάμ" έγινε στην δεκαετία του 90' μετά τα γεγονότα της ερήμου και την επαφή με τον γκρι δούλο.


Ο Καναδός δημοσιογράφος Serge Monast έφερε στο φώς το 1994 μία πολύχρονη δικιά του μελέτη σχετικά με ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι project blue beam. Ο Monast παρότι είχε πεί πως οι εν λόγο άνθρωποι έχουν την τεχνολογία να μπορούν να προκαλέσουν από απόσταση (φυσικά) ανακοπή καρδιάς σε ένα υγιές άνθρωπο, πέθανε από ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων όπως και ο συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά από τον θάνατο του Monast! Αυτοί οι δύο (τρομερά συμπτωματικοί) θάνατοι ήταν από μόνοι τους αρκετοί να στρέψουν το ενδιαφέρον τις κοινής γνώμης στα λεγόμενα του Monast που στην αρχή απέρριψαν πολλοί έως χλεύασαν κάποιοι άλλοι. Eπισης η Καναδικη κυβερνηση απηγαγε την κορη του πριν τον θανατο του για να τον αναγκασει να σταματησει τις ερευνες...η κορη του δεν επεστρεψε ποτε!!!




Όσον αφορά το απόλυτο μυστικό όπλο Green Weapon και το σχεδιο πράσινη ακτίνα όλα ξεκίνησαν μετα το μιλένιουμ.

"Ηλεκτρονική  & Πράσινη  Δέσμη Τεχνολογία: Εργαλεία της τέταρτης γενιάς"

Η "επιχείρηση Πράσινη Δέσμη " είναι εύκολο να εξηγηθεί και να αποκαλυφθει τεχνολογικά. Το ολόγραμμα , μια τεχνική 3D-διαστάσεων εικόνες, περιλαμβάνει ένα πρότυπο παρεμβολών μεταξύ 2 σετ του ενιαίου μήκους κύματος φως σε κύματα. Μια ενιαία δέσμη λέιζερ χωρίζεται σε δύο μέρη, το ένα για να φωτίζει το αντικείμενο, το δεύτερο μέρος (που ονομάζεται δέσμη αναφοράς) αντανακλάται από έναν καθρέφτη. Οι δύο δέσμες αποτελούν πρότυπο παρέμβασης, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί για να σχηματίσουν ένα ολόγραμμα την κατάλληλη στιγμή.

Αυτό το ολόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια 3D-διαστάσεων εικόνα του αρχικού αντικειμένου. Σύμφωνα με μια πλήρη έκθεση από την καναδή ερευνήτρια δημοσιογράφο, Serge Monast, με τίτλο «Σχέδιο Πράσινη ακτίνα, η ολογραφική τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με υψηλής τεχνολογίας συστήματα, σαν όπλο για τον έλεγχο του νου όπου χρησιμοποιούν ραδιο-κύματα.




Κατ 'αρχήν, θα κάνει χρήση του ουρανού ως μια οθόνη όπως βλέπουμε μια ταινία-, με ένα ειδικό λέιζερ από τους δορυφόρους που θα παράγει ένα έργο, ταυτόχρονες εικόνες σε κάθε μέρος του πλανήτη, σε κάθε γλώσσα, σε κάθε διάλεκτο ανάλογα με την περιοχή.

Οι χημικοι αεροψεκασμοι περαν απο τη χρηση τους ως δηλητηριο των ανθρωπων και ως τροποποιητες του καιρου ,θα βοηθησουν και στο προγραμμα μπλε ακτινα καθως εκεινες τις στιγμες θα ειναι ολοι τους σε μορφη  τριλιζας στον ουρανο χιαστη δηλαδη,ετσι ωστε να δημιουργησουν μια ουρανια επιφανεια...που θα χρησιμοποιηθειως διαφανεια στον προβολεα (δορυφορο)! Ετσι με τη βοηθεια του υπεροπλου Green Weapon,θα μπορεσουν να δωσουν μια απιστευτα ρεαλιστικη εντυπωση στον καθεναν απο εμας γι αυτο που διακρινει στον ουρανο.






Θα φτάσουν στον εγκεφάλου κάθε ανθρώπου, από την πειρατεία σε έναν υπολογιστή.
Οι επιπτώσεις από το Green Beam  για ένα άτομο μπορεί να διαφέρει με βάση το μήκος που θα χτυπήσει και τα κύματα την ρύθμιση συχνότητας, ή και τα δύο. Μερικά από τα συμπτώματα έχουν ως εξής:

1. Ελαφρά ή πλήρη απώλεια της συγκέντρωσης, μνήμης, και γενικά ένα μπλοκάρισμα του μυαλού για μερικά δευτερόλεπτα ή για λίγα λεπτά

2. Ζάλη.

3. Να νιώθετε μεγάλη κούραση και να σας παίρνει ο ύπνος οπουδήποτε. Μπορεί να δείτε ότι κοιμάστε 12 με 20 ώρες κάθε φορά.

4. Να είστε συνέχεια ξάγρυπνοι και τσιτωμένοι μια άμεση επίδραση όπου αισθάνεστε σαν να έχετε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες καφεΐνης ή ακόμη και η κοκαΐνη. Μπορείτε να μείνετε ξύπνιοι για 22 και 48 ώρες χωρίς ύπνο και όλο αυτό το διάστημα να είσαστε νευρικοί.

5. Βουητό, χτύπους, στα αυτιά ,πολλές φορές και μουσική ν’ακούτε ενώ δεν προέρχεται από καμία συσκευή μετάδοσης ήχων. Μπορεί να είναι και επώδυνοι ήχοι ακόμη και στο βαθμό που αισθάνεστε σαν κάτι αιχμηρό να χτυπάει το τύμπανο του αυτιού σας.

6. Αλλοίωση της γεύσης-μεταλλική γεύση πολλές φορές.


7. Εικόνες φωτός, λάμψεις και όταν κοιτάζετε μια εικόνα . Αυτό μπορεί να συμβεί οπουδήποτε.

8. Φωνή (ες) στο εσωτερικό του εγκεφάλου που δεν είναι δικιά σας ή το Άγιο Πνεύμα, αλλά είναι σαν το Άγιο Πνεύμα. (Αν είστε ένας στόχος που σας χρησιμοποιούν πάρα πολύ συχνά, θα καταστεί δύσκολο να βρούμε την διαφορά φωνής μεταξύ ELF ή το Άγιο Πνεύμα!)

9. Απλά γνωρίζετε πού να κοιτάξετε και να δείτε ένα UFO. Φαίνεσαι αρκετά σίγουρος και επιβεβαιώνεστε.








Η μάχη γίνεται για το μυαλό!



Μην πιστεύετε οτιδήποτε η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει. Έστω και αν κάποια είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος των ΜΜΕ, είναι στρατευμένο και παρουσιάζει όσα και όπως ακριβώς τους υπαγορεύουν τα αφεντικά τους να λένε, για να σας απομακρύνει από την αλήθεια.Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται...Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας.

Κάντε την δική σας έρευνα σαν ερευνητές για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που τα ερπετά μας έκρυψαν γιατί  χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Μην ξεχνάτε τα Γώνια-Ερπετά είναι ανάμεσα μας, και μόνο με την αύξηση της διμεθυλ τριπταμινη μπορούμε να αλλάξουμε την συνείδηση σε Νιο και να τους αντιμετωπίσουμε.

Ολα αυτα ειναι πολυ πιθανο να γινουν μεσα στην ερχομενη 5ετια...


http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5687.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html