Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΟΛΟΤΑΧΏΣ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!! ΤΟ YOUTUBE ΕΚΡΙΝΕ «ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙ' ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ» ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΣΕΕ





Ο χρεωκοπημένος σε όλα τα επίπεδα Μονοθεϊσμός, θρησκευτικός όσο και εφηρμοσμένος (πολιτικοκοινωνικός, πολιτισμικός, κ.ά.), προσπαθεί απεγνωσμένα στις ημέρες μας να κρατηθεί εν ζωή, επαναφέροντας από το μαύρο παρελθόν του ό,τι πιο αηδιαστικό έχει να επιδείξει η «μεγαλειότης» του. Η μωαμεθανική πλευρά του
προσπαθεί να οπισθοδρομήσει ενόπλως στην μεσαιωνική βαρβαρότητα και τώρα η χριστιανική επιχειρεί το ίδιο, αλλά με προτίμηση τον 16ο αιώνα, την εποχή των Πουριτανών.

Η παραφροσύνη σε όλο της το μεγαλείο. Με την υποκίνηση διαφόρων (και διαφόρων αυτοπεριγραφών) αρνητών της ζωής, στην μία χώρα μετά την άλλη, οι μισούντες το ανθρώπινο σώμα επιτίθενται μετωπικά σε κάθε τι που το εκθειάζει. Και επειδή η Ελληνική εθνική τέχνη υπήρξε εκείνη που κατεξοχήν εκθείασε το ανθρώπινο σώμα, και το ίδιο έπραξε η Νεοκλασική του 19ου αιώνος, αμφότερες αποτελούν τον κύριο στόχο των μονοθεϊστών, είτε αυτοί ενεργούν πίσω από φαινομενικά αθώες ετικέτες μοντερνισμού, φεμινισμού, κ.ο.κ., είτε κανονικότατα υπό τα λάβαρα της αρνησιζωϊας και του υπερσυντηρητισμού.

Τα κρούσματα είναι αμέτρητα και όσο πάει γίνονται ολοένα και πιο συχνά και πυκνά. Θα αναφέρουμε χαρακτηριστικά το εσπευσμένο όσο και γελοίο σκέπασμα των γεννητικών οργάνων του κολοσσιαίου αγάλματος του Προμηθέως από τους Σκοπιανούς το 2012 και την προ ολίγων μόλις ημερών απομάκρυνση του περίφημου πίνακα «Ο Ύλας και οι Νύμφες» του Τζων Ουϊλιαμ Ουώτερχαουζ (1896) από την Πινακοθήκη του Μάντσεστερ, ο οποίος 120 χρόνια μετά την δημιουργία του, έγινε αντικείμενο υποτιθέμενου «happening» για να συζητήσουν οι άσχετοι ποια είναι τα όρια του «πορνογραφικού».

Το πλησιέστερο σε εμάς κρούσμα, ήλθε από το γνωστό Youtube, το οποίο, έπειτα από καταγγελίες αγνώστων διαταραγμένων, χαρακτήρισε «ακατάλληλο δι' ανηλίκους» το βίντεο της παρουσίασης της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στο προ δύο ετών Ευρωπαϊκό Συνέδριο των Εθνικών Θρησκειών (ECER) στην Πράγα, επειδή αυτονόητα έδειχνε και Ελληνικά αγάλματα, τα οποία βεβαίως, καθώς οι πρόγονοί μας δεν γνώριζαν ούτε μουλάδες, ούτε ιεροκήρυκες, ούτε ραβίνους, ούτε παπάδες, ούτε άλλους «κοσμικότερους» διαταραγμένους ηθικολόγους, ήσαν γυμνά.

Πληροφορούμε τους στρατευμένους στον χριστιανικό νεο-πουριτανισμό, όπως και στο ισλαμικό αίτημα για επιστροφή στην βαρβαρότητα, πως η προέλασή τους δεν είναι παρά μία προσωρινή προέλαση φαντασμάτων. Γιατί η κάθε απόπειρα επίθεσης στην ανθρώπινη ελευθερία και την κατάφαση της ζωής, όπως άλλωστε και η κάθε μορφή εφηρμοσμένου Μονοθεϊσμού, θα μας έχει απέναντί της. Ο κόσμος της αρνησιζωϊας καταρρέει και δεν θα του κάνουμε την χάρη να πέσουμε στην άβυσσο μαζί του. Το μέλλον ανήκει στον επιστρέψαντα Έλληνα - Aνθρωπο. Τον κατά Λόγον, κατά Φύσιν και κατ' Αρετήν.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

https://ysee.gr/index.php?type=deltia_typou&f=346

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html